Miley Cyrus i-a transmis un mesaj de mulțumire personajului care a consacrat-o cu ocazia aniversării de 15 ani de la lansarea serialului „Hannah Montana”.

„Buna Hannah. A trecut mult timp, mai exact 15 ani (...) Deşi eşti considerată un 'alter ego' al meu, au fost momente în viaţa mea în care te-ai identificat cu mine mai mult chiar decât eu însămi", a scris vedeta pop pe reţelele de socializare.

„Hannah Montana" a fost lansat pe 24 martie 2006 şi a avut un record de audienţă în formatul său original pe Disney Channel, un canal dedicat tineretului.

În timpul difuzării sale timp de aproape 6 ani, serialul a devenit un succes internaţional din care au rezultat trei albume de cântece care au ajuns pe primul loc pe listele de vânzări în SUA, cu 20 de single-uri în Top 20 al celor mai ascultate cântece, potrivit Billboard și preluat de AGERPRES.

„Multe s-au schimbat de atunci. Ai fost ca o rachetă care m-a dus pe Lună şi care nu m-a mai adus înapoi pe Pământ", a scris Miley Cyrus despre Hannah Montana, un personaj care ducea o viaţă dublă pentru a-şi menţine anonimatul.

Retail jobs

În serial, protagonista era însoţită de tatăl său, Billy Ray Cyrus, care era deja o vedetă a muzicii country în SUA.

Cântăreaţa, în vârstă acum de 28 de ani, a participat la prima audiţie pentru acest rol când avea 12 ani. Deşi iniţial producătorii serialului au respins-o, deoarece era prea tânără, Miley Cyrus a reuşit să-i convingă demonstrând abilităţile sale de actorie şi de a cânta.

„Nu trece o zi fără să-mi amintesc de unde vin. O clădire din Burbank (California) cu o sală plină de oameni cu puterea de a-mi îndeplini destinul. Este ceea ce au făcut pentru mine. Ei te-au adus la mine. Cel mai frumos cadou pe care puteam să mi-l doresc. Te iubesc Hannah Montana", a încheiat Cyrus.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.