Dupa trei casatorii ratate, atat Jennifer Lopez, cat si Marc Anthony pareau sa fi gasit dragostea adevarata in urma cu sapte ani cand s-au casatorit. Din pacate lucrurile bune dureaza putin. Vineri, in cadrul unei emisiuni televizate, cuplul a anuntat ca nu mai sunt impreuna.

Cei doi au impreuna doi copii gemeni, Emme si Max, au fost in turneu impreuna, au facut un film impreuna ("El Cantante" in 2006) si chiar au pus bazele unui reality show unde lucreaza impreuna, "Q'Viva! The Chosen", scrie Yahoo News.

Insa vineri, perechia a anuntat ca nu mai sunt impreuna: "Am hotarat sa punem punct casatoriei noastre. Aceasta a fost o decizie foarte greu de luat. Am ajuns la o concluzie amicala asupra a tot ceea ce conteaza. Este un moment delicat pentru toti cei implicati si am aprecia daca ne respectati intimitatea", ar fi declarat cuplul.

Despartirea este foarte surprinzatoare avand in vedere ca cei doi sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood si pareau inseparabili. Jennifer chiar a dansat in background in momentul in care sotul sau a cantat la American Idol, emisiunea unde Lopez a debutat ca membru al juriului in sezonul trecut. [[VIDEO] Jennifer Lopez, dans lasciv alaturi de sotul sau]

Cu toate ca se cunosteau de foarte multi ani, cei doi cantareti originari din Puerto Rico, si-au unit destinele in 2004. Anthony tocmai se despartise de fosta Miss Univers, Dayanara Torres, in timp ce Lopez incheiase o relatie extrem de mediatizata cu Ben Affleck.

J.Lo a mai fost casatorita inainte cu Ojani Noa si cu Chris Judd si a avut o legatura romantica cu Sean "Diddy" Combs. [Jennifer Lopez = Cel mai frumos om din lume]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.