Top modelul Linda Evangelista a solicitat din partea fostului ei iubit Franois-Henri Pinault, actualul sot al actritei Salma Hayek, o pensie alimentara de 46.000 de dolari pe luna.

La o luna de cand presa internationala a dezvaluit faptul ca sotul actritei Salma Hayek, milionarul francez Francois-Henri Pinault, este tatal copilului celebrei Linda Evangelista, aceasta a depus la Tribunalul familial din Manhattan, o cerere prin care solicita pensie alimentara de la fostul ei iubit.

"Aceasta va fi probabil cea mai mare pensie alimentara din istoria dreptului familial", a declarat pentru New York Post magistratul Matthew Troy, care va media rezolvarea cazului.

Potrivit documentelor depuse de Linda Evangelista, in varsta de 46 de ani, fiul ei Augustin James, in varsta de patru ani, il are drept tata pe Francois-Henri Pinault, relateaza MEDIAFAX.

Pensia alimentara solicitata de Evangelista ar urma sa acopere inclusiv plata serviciilor unei guvernante care sa se ocupe permanent de copil (suma estimata la 80.000 de dolari pe an) si a soferilor care sunt fosti politisti pensionati (suma estimata la 175.000 de dolari pe an).

David Aaronson, avocatul lui Pinault, a atacat aceste cereri, declarand in fata judecatorului: "Ea a cerut o guvernanta care sa lucreze 24 de ore din 24, pentru ca ea nu vrea sa stea singura cu copilul. Trebuie sa intelegeti insa ca Linda Evangelista are deja o avere de 8 milioane de dolari si a castigat anul trecut 1,8 milioane de dolari".

"Acestea sunt cheltuieli extraordinare, dar ele pot face parte din viata unui copil", a declarat judecatorul, referindu-se la costurile cresterii copilului in centrul industriei de divertisment. Judecatorul a tinut cont si de programul de lucru al celebrului model, care, asa cum a declarat, poate fi uneori de "16 ore pe zi".

Judecatorul a respins insa cererea formulata de Evangelista prin care aceasta solicita plata sumei de 7.500 de dolari reprezentand cheltuieli pentru vacante lunare.

Citeste si:
Salma Hayek a fost diagnosticată cu o formă gravă de COVID-19
Salma Hayek, diagnosticată cu...

De la nasterea fiului ei, in 2006, Evangelista a refuzat sa spuna cine este tatal acestuia. Potrivit tabloidelor, omul de afaceri si supermodelul ar fi fost impreuna pentru o scurta perioada de timp, cand Pinault si Hayek erau despartiti.

Salma Hayek, in varsta de 44 de ani, si François-Henri Pinault, in varsta de 49 de ani, s-au casatorit in 2009 insa au o relatie care a inceput in anul 2006 - cam in aceeasi perioada in care Evangelista a ramas insarcinata.

Industriasul francez mai are doi copii dintr-o casnicie anterioara, incheiata printr-un divort in anul 2004. El are si o fiica cu Salma Hayek, Valentina, care va implini varsta de patru ani in luna septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.