Faimosul supermodel canadian Linda Evangelista a dezvaluit ca tatal copilului sau este nimeni altul decat milionarul Francois-Henri Pinault.

Potrivit DailyMail, supermodelul, in varsta de 46 de ani, a tinut secreta identitatea tatalui fiului ei, in varsta de patru ani, pana saptamana trecut cand a depus la tribunal o cerere de pensie alimentara.

Pinaut a refuzat sa se prezinte in instanta si avocatul acestuia a declarat ca totul este o neintelegere.

De-a lungul timpului, presa a tot speculat pe marginea unei idile intre Evangelista si Pinault, insa modelul a negat mereu orice legatura cu acesta si a sustinut in mai multe interviuri ca tatal micutului Augustin este un arhitect din New York.

Se pare ca Fracois-Henri Pinault ar fi avut o aventura cu Linda Evangelista la inceputul anului 2006, an in care a cunoscut-o si pe actrita Salma Hayek.

Micutul Augustin a venit pe lume in octombrie 2006 iar Salama a dat nastere fetieti ei , Valentina, in septembrie 2007.

Actrita mexicana si presedintele executiv al holdingului PPR - specializat in marci de lux, precum Louis Vuitton-, s-au logodit in martie 2007 si in 2009 s-au casatorit.

Omul de afaceri mai are doi copii dintr-o casatorie anterioara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.