Actrița Salma Hayek, în vârstă de 54 de ani, a dezvăluit într-un interviu pentru revista „Vanity” că la începutul pandemiei a contractat COVID-19 și a dezvoltat o formă gravă a bolii. Aceasta a menționat că medicul i-a recomandat să se interneze în spital, însă a refuzat. Atunci, ea a petrecut șapte săptămâni în auto-izolare, în casa ei, și a avut nevoie inclusiv de oxigen suplimentar.

„Medicul meu m-a implorat să merg la spital, pentru că era atât de grav. Am spus: «Nu, mulţumesc. Prefer să mor acasă»”, a declarat ea.


În prezent, vedeta lucrează cu Ridley Scott pentru pelicula „House of Gucci”, dar a mărturisit că nu mai are aceeași energie ca înainte de boală.Salma Hayek Pinault este actriţă, regizoare şi producătoare de film. Şi-a început cariera în Mexic, în telenovela „Teresa”. În anul 1991 s-a mutat la Hollywood și a devenit cunoscută pentru rolurile pe care le-a interpretat în pelicule precum „Desperado” (1995), „Dogma” (1999) şi „Wild Wild West” (1999). A fost nominalizată la Oscar pentru rolul principal din filmul biografic „Frida” (2002), iar același film i-a adus și o nominalizare la Globul de Aur pentru cea mai bună interpretare a unei actrițe într-o dramă.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.