Celebra cantareata isi arata mandra formele, photoshopate dupa parerea mea, pe coperta noului numar al revistei W.

In aceste fotografii, Christina Aguilera, care isi acopera partile intime intime cu o esarfa de matase si un buchet de trandafiri rosii, arata mult mai slaba decat in realitate sau cel putin decat in imaginile surprinse de paparazzi in ultimele saptamani.

Acum nu stim daca este meritul calculatorului sau a fotografului. Voi ce parere aveti?


Sursa foto: dailymail.co.uk

  • Lasand la o parte fotografiile, Christina Aguilera a vorbit in cadrul interviului acordat revistei "W" despre problemele pe care le-a avut in ultima perioada.

Dupa divortul de Jordan Bratman, cu care fusese casatorita cinci ani, cantareata, in varsta de 30 de ani, a avut parte de o serie de evenimente nefericite: ultimul sau album nu a avut succesul asteptat, apoi a fost invitata sa cante imnul american la gala Super Bowl, unde nu s-a descurcat prea bine ( vezi aici intreg epriodul) iar la gala Premiilor Grammy a cazut pe scena.

Mai mult, in luna martie, Aguilera, impreuna cu iubitul ei, au fost arestati in timp ce conduceau, beti, pe drumurile din Los Angeles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.