Christina Aguilera a facut din nou o gafa in direct, de data aceasta la Gala Premiilor Grammy, unde a cazut pe scena la sfarsitul melodiei-tribut pentru Aretha Franklin.
Christina Aguilera este urmarita de ghinion in ultima vreme. Cantareata in varsta de 30 de ani s-a facut din nou de rusine, in fata a milioane de oameni.

Aguilera a cantat pentru prima data alaturi de Jennifer Hudson, Martina McBride, Florence Welch si Yolanda Adams, pentru a-i aduce un omagiu Arethei Franklin, in cadrul celei de-a 53 a editie a Premiilor Grammy. La sfarsitul show-ului, cand toti spectatorii aplaudau, artista s-a impiedicat si a cazut pe scena, ridicandu-se insa imediat.

Potrivit MusicAol.com, la cea de-a 45-a editie a finalei campionatului de fotbal american, Super Bowl, Aguilera a ratat interpretarea imnului national american, uitand un vers, pe care l-a inlocuit cu un altul pe care tocmai il cantase.

La putin timp dupa acest esec, cantareata si-a cerut scuze in mod public, prin intermediul unui comunicat in care a declarat: "Tot ce pot sa fac acum este doar sa sper ca toata lumea a simtit dragostea pe care o port tarii mele, iar spiritul cu care ne-a insufletit imnul nostru national sa nu fi fost alterat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.