Dupa un mariaj de aproximativ cinci ani, Christina Aguilera si sotul ei Jordan Bratman s-au separat.

Cantareata in varsta de 29 ani si sotul ei, 33 ani, traiesc deja separat de cateva luni, potrivit DailyMail.

Vestea a survenit inca de ieri, raspandindu-se rapid in mass-media. Astazi, artista a fost surprinsa in compania unei prietene, cautand consolare pentru acest moment de cumpana.

"In prezent traiesc separat si vor sa vada cum vor decurge lucrurile. Nu au decis insa daca vor divorta sau nu", a declarat o sursa apropiata celor doi. "Se iubeau foarte mult, dar in ultimile sase luni erau mai mult prieteni decat sot si sotie", a adaugat sursa citata.

Aguilera si Bratman s-au casatorit pe 19 noimebrie 2005, in nordul Californiei, intr-un cadru romantic si natural.

  • Pieteni de dragul copiilor

Cei doi au impreuna un fiu, Max, in varsta de doi ani, care ramane prioritatea celor doi. Astfel, Christina si Jordan fac eforturi pentru a ramane prieteni, de dragul baietelului lor.

“Max este preocuparea ei majora. Christina face tot ceea ce este posibil ca sa fie o buna mama, sa pastreze un echilibru. Si-a dus fiul la cursuri de actorie, in timp ce a finalizat inregistrarile pentru banda sonora a filmului "Burlesque", care va avea premiera pe 24 noiembrie”
, spun apropiatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.