LifeStar 7 Mai 2009 14:51
Dupa ce in 2006 si-a imprumutat vocea unui personaj din "Shark Tale", Christina Aguilera isi va face debutul oficial pe marile ecrane in filmul "Burlesque", un musical contemporan produs de Screen Gems si regizat de Steven Antin, autorul scenariului "Erin Brockovich".
Cantareata va juca rolul unei tinere din provincie care-si incearca norocul la Los Angeles. Impinsa de o ambitie nelimitata si incurajata de talentul innascut, tanara va prinde gustul succesului intr-un club din marele oras, unde va descopri si dragostea adevarat, relateaza variety.com. Filmarile vor incepe la sfarsitul acestui an.

"Nu puteam sa fiu mai incantat decat acum…acest proiect a fost scris cu ea in minte", a declarat Clint Culpepper, directorul companiei Screen Gems.

Intelegerile dintre cantareata si casa de productie au inceput in momentul in care ultimul film al lui Beyonce, "Obsessed" a ajuns pe primul loc in box office-ul american.

De-a lungul timpului, Christina Aguilera a castigat patru premii Grammy, un Latin Grammy si a vandut peste 25 de milioane de albume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.