Desi se apropie de 40 de ani, celebra actrita nu pare deloc ca imbatraneste, dimpotriva pare ca a gasit elixirul tineretii vesnice.

Imbracata intr-un costum de baie nude, Cameron Diaz a realizat un pictorial foarte sexy pentru noul numar al revistei Cosmpolitan.

Pe langa setul de poze care ne incanta privirea, actrita a dat si un interviu in care vorbeste inca o data despre casatorie si isi intareste ideea ca mariajul nu este pentru toata lumea, scrie DailyMail.

Dupa ce declarase pentru revista Maxim ca “mariajul este o institutie moarta”, acum actrita revine asupra subiectului adaugand ca marjiajul nu a fost niciodata important pentru ea ... si nici copiii.

“Mariajul nu a fost niciodata important pentru mine ... iar faza cu copiii eu nu cred ca trebuie sa faci copii doar pentru ca asa trebuie. Nu are sens pentru mine. Nu ma intereseaza ce crede lumea...este viata mea si o traiesc asa cum vreau”,
a declarat actrita, care de curand s-a despartit de iubitul ei, Alex Rodriguez.

Cameron Diaz, care isi promoveaza cel mai nou film al sa, "Bad Teacher", unde joaca rolul unei profesoare nonconformista, spune ca odata cu inaintarea in varsta devii mai puternica.

“Recent, am trecut printr-o serie de situatii care m-au fortat sa ma maturizez. Dupa ce tatal meu a murit, am inceput sa ma gandesc cum vreau sa-mi traiesc viata”, a mai spus vedeta.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.