In onoarea noului sau film, 'Bad Teacher`, unde joaca rolul unei profesoare sexy, nonconformista, care fumeaza marijuana si care are un apetit sexual mai mare decat dorinta de a-i educa pe elevii sai, Cameron Diaz a pozat in ipostaze "incendiare" pentru revista Maxim, intrand in topul "Celor mai fierbinti 100 de femei".

Actrita nu a acceptat doar sa pozeze in ipostaze mai putin obisnuite, dar a si raspuns unor intrebari mai incomode, despre relatia sa si lucruri intime pe care le-a facut de-a lungul relatiilor avute, scrie Huffington Post.

In timp ce Diaz povesteste ca lucrurile evolueaza bine in relatia cu iubitul sau, jucatorul pentru Yankees, Alex Rodriguez, ea mai adauga ca o casatorie ar fi un pas potrivit in itinerariul lor.

Intrebata daca e de parerea ca mariajul este o institutie moarta, Diaz a raspuns, potrivit Maxim: "Da! Sunt de parere ca trebuie sa ne facem propriile noastre reguli. Si nu cred ca ar trebui sa ne traim vietile in relatii bazate pe traditii invechite, care nu se mai potrivesc lumii noastre".

[VIDEO] TOP: Cele mai de succes actrite de comedie

Acestea fiind spuse, Diaz mai are o regula dupa care traieste, putin mai nonconformista, dupa cum spun unii. Aceasta a marturisit, ca daca nu poti face sex cu iubitul tau, pentru ca esti intr-un spatiu public, sau in locuri nepermise, ai putea sa incerci sa te joci, "cu hainele pe tine" : "Acest lucru conduce la lucruri nemaipomenite. Eu l-as prescrie odata pe zi, mai ales ca poate avea loc oriunde" .

Acum stim exact de ce a fost aleasa pentru rolul sau din "Bad Teacher", unde joaca alaturi de Justin Timberlake.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.