Noul numar al revistei Vogue Italia are pe coperta trei modele plus size foarte frumoase si sexy. Descopera-le.

Ideea i-a venit editorului-sef Franca Sozzani, care doreste sa continue campania impotriva site-urilor ce incurajeaza anorexia.

Decat sa le ascunda formele generoase, Sozzani, care a fost foarte ocupata si cu strangerea de semnaturi pentru o petitie de inchidere a acestor site-uri ce promoveaza alimentatia nesanatoasa, le prezinta cu mandrie pe cele teri gratii Tara Lynn, Candice Huffine si Robyn Lawley in lenjerie intima, scrie DailyMail.

"Moda a fost intotdeauna acuzata ca este unul dintre principalii factori care promoveaza anorexia, iar demersul nostru reprezinta dovada faptului ca industria modei este pregatita sa iasa in fata si sa lupte contra acestei boli", a declarat Sozzani, care a promis ca pe viitor va promova si mai mult modelele cu forme voluptuoase.

"De ce ar trebui aceste femei sa slabeasca? Multe dintre femeile care au cateva kilograme in plus sunt foarte frumoase si mult mai feminine", a mai spus Sozzani.

Sophie Dahl este cel mai recent model cu forme voluptuoase care a aparut pe coperta unei reviste Vogue, inainte de a slabi aproape 7 kilograme.


Designerul vestimentar Jean Paul Gaultier a gasit propria lui metoda de a-si spune parerea in batalia 'size zero' , punand sa defileze in timpul unui show de-al sau un model "mai voluptos".


Fotomodelele sunt dispuse sa faca orice sacrificii pentru a arata perfect si uneori se infometeaza, chiar daca acest lucru este periculos pentru sanatate, iar aspectul lor nu mai este sexy, ci socant.

Sursa foto: www.horizontalimage.com


Actrita si modelul francez Isabelle Caro, care suferea de anorexie de la varsta de 13 ani a murit, la sfaristul anului trecut, la varsta de 28 de ani.

Isabelle Caro
este cunoscuta pentru ca a a parut in campania contra anorexiei a fotografului italian Oliviero Toscani, in 2007. Aceasta si-a dezvelit trupul scheletic si a acceptat sa apara pe bannere uriase, cu sloganul "Nu anorexiei!".
Citeste si:
Vogue a desemnat Femeia Anului
Vogue a desemnat Femeia Anului

  • Anorexia este o tulburare psihiatrica de alimentare caracterizata printr-o reducere anormala a greutatii corpului si printr-o deformare a imaginii propriului corp cu teama prevalenta , persistenta, de ingrasare.

Un alt model foarte slab starneste controverse


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.