Rihanna a fost desemnata Femeia Anului de editorii editiei italiene a revistei Vogue, care au dorit sa o recompenseze astfel pentru implicarea in diverse actiuni caritabile, cariera din muzica pop, dar si capacitatea de a face fata problemelor din viata personala

Cantareata a avut o relatie turbulenta, marcata de scandaluri si violente, cu fostul ei iubit, rapperul american Chris Brown. Totodata, artista nascuta in Barbados a declarat intr-un interviu recent ca dependenta de droguri a tatalui ei, Ronald Fenty, i-a marcat copilaria. [Rihanna, sado-masochista din cauza tatalui agresiv]

"Independenta, energica, tanara Robyn Fenty in varsta de 23 de ani este Femeia Anului, nu doar prin virtutea numerelor si a cifrelor din clasamentele muzicale, ci, mai ales, pentru personalitatea ei blanda si pentru spiritul ei de luptatoare. Acelasi spirit a adus-o din Barbados pana in fruntea topurilor muzicale si a ajutat-o sa isi construiasca singura o cariera stralucita, devenind recent ambasadoare a brandului Armani", se afirma in comunicatul emis de Vogue Italia, citat de MEDIAFAX.

"Ea a reusit sa isi construiasca o cariera, in ciuda faptului ca multe tragedii i-au afectat viata privata: de la dependenta de cocaina a tatalui ei, la episodul violent din 2009 cand a fost agresata de iubitul ei de atunci, Chris Brown", au adaugat editorii italieni de la Vogue.

Rihanna, care a aparut pentru prima data pe coperta acestei reviste in septembrie 2009, s-a implicat in cateva campanii internationale de constientizare a populatiei in privinta cancerului mamar si a foametei. Artista s-a implicat, totodata, intr-o alta campanie, de gasire a unui donator de maduva pentru Jasmina Anema, o tanara admiratoare a ei, suferind de leucemie.


Frumoasa cantareata din Barbados va aparea intr-o noua campanie publicitara pentru o colectie de lenjerie intima si blugi Emporio Armani.

Citeste si:
Ariana Grande, "femeia anului" in topul Billboard 2018
Ariana Grande, "femeia...

Rihanna si-a lansat primul material discografic in 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozitie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" si "Disturbia".

Inainte de "Loud", lansat anul trecut, cantareata a lansat albumul "Rated R", in noiembrie 2009. Albumele sale s-au vandut in peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cantareata a fost recompensata cu noua premii Grammy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.