Revista Billboard a desemnat-o pe Ariana Grande drept "femeia anului" 2018, artista urmand sa primeasca premiul pe data de 6 decembrie, in cadrul galei "Woman in Music" din New York.

Cantareata in varsta de 25 de ani a dobandit acest titlu dupa un an care s-a dovedit a fi de mare succes pentru ea, plin de evenimente, multe dintre albumele sale regasindu-se pe primul loc in "Top Billboard 200".

"Ariana Grande este un star in propriii termeni, nu se incadreaza strict unui trend muzical anume sau unei cai din industrie. Sigura pe convingerile ei, ea se apara singura si isi sustine deciziile intr-o lume care de cele mai multe ori nu este prea primitoare cu o asemenea putere a femeilor tinere. Are curaj, face o muzica buna si merita sa fie femeia anului", sustine Ross Scarano, vicepresedintele Billboard, citat de adevarul.ro.

Artista a tinut sa multumeasca revistei pentru onoare pe retelele de socializare.

View this post on Instagram

thank u @billboard for this honor 🖤 now everybody please go out and ᵛᵒᵗᵉ

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.