Actrita si modelul francez Isabelle Caro, care suferea de anorexie de la varsta de 13 ani a murit la varsta de 28 de ani.

Profesoara de actorie a modelului, Daniele Dubreuil-Prevot, a declarat ca aceasta a murit pe 17 noiembrie, dupa ce s-a intors in Franta de la Tokyo, unde avea un contract, relateaza people.com.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 26: A Pedestrian walks past a Nolita advertising poster during Spring/Summer 2008 fashion week on September 26, 2007 in Milan. Isabelle Caro, 27, had her naked form captured by controversial photographer Oliviero Toscani for Flash & Partners' Italian clothing company's label Nolita. They have said they are running a 'campaign' to raise the issue of the fashion industry's responsibility for anorexia. It has received the backing of Italy's health minister. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Desi a spus ca nu stie cauza mortii modelului, Daniele Dubreuil-Prevot a vorbit despre lupta crancena pe care Isabelle o ducea cu anorexia inca de la varsta de 13 ani si a spus ca aceasta “era bolnava de foarte mult timp”.

Isabelle Caro este cunoscuta pentru ca a a parut in campania contra anorexiei a fotografului italian Oliviero Toscani, in 2007. Aceasta si-a dezvelit trupul scheletic si a acceptat sa apara pe bannere uriase, cu sloganul "Nu anorexiei!".

Anul acesta Isabella a aparut in emisiunea cantaretei Jessica Sipmspon, “The Price of Beauty”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.