Rihanna a marturisit ca ultimul videoclip S&M nu este realizat doar de dragul showului:" Imi place sa fiu legata si sa ma implic in jocuri sexuale si fetisuri".
Rihanna si-a uimit constant fanii, depasindu-si cu fiecare aparitie limitele, dar mai ales cu ajutorul dansurilor lascive, explicite, versurilor pline de conotatii sexuale si costumelor destul de provocatoare. Insa potrivit ultimelor declaratii ale vedetei in varsta de 23 de ani, nimic nu este "fabricat" doar de dragul show-ului.

Intr-un interviu acordat revistei Rolling Stones, pe coperta caruia se afla in ultimul numar, Rihanna a recunoscut ca este masochista in dormitor: "Imi place sa apartin unei alte persoane. Imi place sa fiu legata si sa ma implic in tot felul de jocuri sexuale"

Vedeta a recunoscut ca single-ul este semi-autobiografic, insa versurile " Bicele si lanturile ma excita" nu i se potrivesc foarte mult. Aceasta a mai adaugat ca prefera tot ce este spontan si fara prea multe aranjamente si pregatiri, scrie DailyMail.

"Imi place sa-mi iau viata in proprille maini, insa imi place sa fiu supusa in dormitor. Acolo pot sa fiu o domnisoara sfiinta si sa am un barbat stapan pe situatie. Asta e sexy". "In viata de zi cu zi, ma chinuiesc foarte mult si iau extrem de multe decizii, asa ca prefer sa ma dedic cuiva in intimitate si sa nu fiu eu cea care ia decizii." , a mai adaugat Rihanna.

  • Rihanna da vina pe abuzurile din copilarie

Vedeta, care apare foarte provocator imbracata pe coperta celebrei Rolling Stones este de parere ca unele obiceiuri sexuale grotesti pe care le are sunt consecinta unei copilarii petrecute cu un tata abuziv. "Nu am realizat pana acum, insa gred ca masochismul este foarte des intalnit printre persoanele abuzate in copilariei sau care au fost martore ale abuzurilor"

Tanara a marturisit ca era speriata in fiecare vineri, pentru ca tatal sau ar fi putut veni beat acasa, sfarsitul saptamanii fiind ziua de salariu, cheltuit jumatate pe alcool. [Rihanna, tradata de tatal ei]

Citeste si:
Rihanna a devenit cea mai tânără miliardară din SUA
Rihanna a devenit cea mai...

  • ...si pe Chris Brown

Rihanna a discutat de asemenea si despre fostul sau iubit Chris Brown, care a avut recent, o iesire violentat in cadrul unui interviu pentru Good Morning America, dupa ce a fost intrebat de agresiunile la care a supus-o pe cantareata.

In legatura cu ridicarea ordinului de restrictie aplicat asupra lui Chris Brown aceasta a declarat: "Aceasta e decizia mea. Nu inseamna ca o sa ne impacam sau o sa mai fim prieteni. Inseamna ca nu am mai vrut sa continui restrctia si nu am vrut sa-i fac probleme in viata profesionala. Ceea ce a facut este un lucru personal, nu are nicio legatura cu cariera sa".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.