Celebra cantareata se simte tradata de tatal sau pentru ca a dezvaluit mai multe detalii din vremea in care a fost agresata de Chris Brown.

Rihanna sustine ca nu-si va ierta niciodata tatal, Ronald Fenty, pentru ca a facut din drama ei o oportunitate de a castiga bani.

Cantareata in varsta, de 23 de ani, spune ca s-a simtit foarte ranita cand a descoperit ca cineva din familia ei a folosit-o pentru a face rost de bani, scrie contactmusic.com.

"Auzi tot felul de povesti ingrozitoare despre diveriti oameni care au fost tradati de apropiati si mereu ma gandeam ca familia mea nu are cum sa-mi faca una ca asta, mai ales tatal meu. Insa tatal meu a spus multe minciuni presei. Dupa acel episod, nici macar nu m-a sunat sa vada ce fac. S-a dus direct la diverse publicatii si a incasat cecuri", a declarat cantareata pentru revista Vogue.

"Te intrebi ce insemni tu pentru el. Este foarte straniu si este singurul mod in care pot descrie ceea ce s-a intamplat…pentru ca am crescut cu tatal meu, il cunosc, sunt o parte din el si apoi imi face un lucru atat de bizar”, a adaugat Rihanna, care a insistat asupra faptului ca nu mai este deloc interesata sa reia legatura cu tatal ei.

Parintii cantaretei au divortat pe cand aceasta avea 14 ani, din cauza problemelor cu drogurile cu care se confrunta tatal ei.


Rihanna - S&M de Rihanna


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.