Actorii americani Ashton Kutcher si Demi Moore tin, o data pe an, o dieta de dezintoxicare pentru a-si pregati organismul sa poata supravietui cu mai putina hrana.

Actorul se teme ca sfarsitul lumii este aproape, asa ca face tot ceea ce poate pentru ca el si sotia sa sa supravietuiasca cu cat mai putina hrana posibil, informeaza MEDIAFAX, citand contactmusic.com.

Astfel, cele doua staruri s-au decis sa adopte o data pe an, timp de zece zile, o dieta alimentara compusa din apa, sirop de artar, piper rosu si suc de lamaie.

"Daca treaba se intampla (n.r. sfarsitul lumii), as fi mai linistit sa stiu ca pot trai numai cu apa si sirop timp de cateva saptamani", a declarat el pentru revista Men's Fitness.

PASCHING, AUSTRIA - OCTOBER 29: Demi Moore and Ashton Kutcher attend the photo call for their Charity Gala at PlusCity on October 29, 2010 in Pasching near Linz, Austria. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)


Moore si Kutcher au tinut pentru prima data aceasta cura la inceputul lui 2010 si au postat pe Twitter cateva informatii despre acest program. Actorul scria: "Dupa cateva ore de dieta.. vreau o friptura, o bere. Treaba asta o sa fie dura".

Demi Moore, care a insistat ca tine dieta din motive de sanatate, a adaugat: "A doua zi este mai bine decat in prima. Va voi anunta cand ajung in ziua a patra". Cuplul a reusit sa tina dieta pana la capat.

Ashton Kutcher, in varsta de 31 de ani, starul serialului "That 70's Show" si prezentatorul si producatorul emisiunii TV "Punk'd", este, din 2005, sotul actritei Demi Moore, in varsta de 47 de ani.

BEVERLY HILLS, CA - MARCH 04: Actress Demi Moore and actor Ashton Kutcher arrive at the Hollywood Domino's 3rd annual pre-oscar Hollywood gala on March 5, 2010 in Beverly Hills, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)




Ashton Kutcher and Demi Moore during the premiere of the new movie from Warner Bros. Pictures VALENTINE'S DAY, held at Grauman's Chinese Theatre, on February 8, 2010, in Los Angeles. Photo: Jenny Bierlich / Star Max

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.