Printesa Diana le-ar fi spus unor prieteni apropiati ca nu crede ca Harry este copilul printului Charles.

Relatarea ii apartine lui Ian Halperin, un celebru jurnalistul de investigatie, care in ultimii ani a publicat mai multe biografii neautorizate ale celebritatilor.

Potrivit lui Halperin, Diana ar fi spus inainte cu doua luni de nasterea lui Harry ca nu crede ca acesta este copilul sotului ei, printul Charles.

"A plans in fata mea de mai multe ori. Nu stia ce sa faca. Vroia sa spuna cine era tatal biologic, insa se temea de furia reginei si a printului Philip. Nu am niciun dubiu ca Harry a avut un alt tata biologic", a declarat sursa citata de Ian Halperin.

Jennifer Aniston a pierdut doua sarcini in timpul casniciei cu Brad Pitt

Printre cele mai controversate carti scrise de Ian Halperin este carte biografica despre Angelina Jolie si Brad Pitt in care dezvaluie ca Jennifer Aniston a pierdut doua sarcini pe vremea cand era casatorita cu Brad Pitt.

In cartea “The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie”, autorul mai sustine ca Angelina Jolie l-a inselat pe Brad Pitt cu controversata cantareata Lady Gaga.

Viata secreta a vedetei Oprah Winfrey

De asemenea, Halperin a scris si o biografie neautorizata a celebrei Oprah Winfrey, in care scoate la lumina subiecte delicate din viata prezentatoarei de televiziune.

Dezvaluiri incendiare despre moartea lui Michael Jackson

Halperin a fost si biograful lui Michael Jackson. Acesta sustine ca megastarul nu mai putea canta din cauza unei boli pulmonare genetice, era homosexual si era controlat de organizatia militanta Nation of Islam.

Ultimele ore din viata lui M. Jackson

Dupa moartea Regelui Pop, Halperin a publicat best-sellerul "Unmasked: The Final Years of Michael Jackson". Acesta a intervievat mai multi angajati ai megastarului, membri ai familiei, prieteni si anchetatori pentru a recrea ultimele ore ale vietii regretatului artist.

Citeste si:
Prințul Charles condamnă agresiunile Rusiei asupra Ucrainei
Prințul Charles condamnă...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.