Michael Jackson a fost extrem de agitat inainte de moarte si a intrat intr-o stare depresiva alimentata de excesul de medicamente, potrivit unei relatari recente apartinand biografului artistului.
In orele dinaintea mortii, Regele Pop era sub influenta unor analgezice foarte puternice. Michael a citit Biblia si a scris cateva versuri "intunecate, de cosmar". Apoi a inceput sa arunce acuze isterice celor care au organizat seria de concerte de la Londra, plangandu-se ca a fost "tradat", potrivit Realitatea.

Relatarea ii apartine lui Ian Halperin, biograful lui Michael Jackson, autor al best-sellerului "Unmasked: The Final Years of Michael Jackson". Halperin a intervievat mai multi angajati ai megastarului, membri ai familiei, prieteni si anchetatori pentru a recrea ultimele ore ale vietii regretatului artist.

Potrivit Daily Mail care il citeaza pe Halperin, ultimele 12 ore ale vietii lui Michael au fost agitate, megastarul fiind intr-o stare de paranoia din ce in ce mai accentuata. La putin timp dupa miezul noptii, pe 25 iunie, ziua mortii megastarului, Jackson si-a iesit din fire: a cerut ca turneul de la Londra sa fie anulat, a vrut sa vorbeasca cu Joseph Jackson, tatal sau, tipand ca "Joe Jackson este singura persoana in care mai are incredere".

Cand i s-a spus ca tatal sau nu poate fi contactat, Michael i-a cerut medicului sau personal, dr. Conrad Murray, sa-l "adoarma". "A vrut cu disperare sa vorbeasca cu tatal sau, dar l-au mintit, spunandu-i ca nu reusesc sa dea de el. Daca s-ar fi vazut cu Joe Jackson in seara aia, cred ca Michael ar fi inca in viata", incheie Halperin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.