Artistul britanic a dezvaluit ca sufera de o maladie misterioasa care i-a schimbat viata intr-un mod dramatic.

Cantaretul a descoperit boala recent, in urma unui control de rutina, moment in care viata sa s-a schimbat dramatic, potrivit contactmusic.com.

" Eram convins ca sufar de depresie, eram o persoana letargica si deprimata si credeam ca asa era felul meu de a fi. Am aflat insa in urma cu cateva luni faptul ca am contractat accidental o boala despre care nu vreau sa dau alte detalii. Sufar de aceasta maladie de cativa ani, iar acum sunt sub tratament. Mi-a schimbat viata", a declarat starul britanic intr-un interviu pentru postul de radio britanic Magic.

  • Robbie Williams: "Am luat-o un pic razna din cauza celebritatii, eram un alcoolic"

Cantaretul in varsta de 36 de ani a vorbit si despre incercarile sale de a face fata statutului de vedeta. Acesta a recunoscut ca a "luat-o un pic razna din cauza succesului cu Take That, dar si ca artist solo, potrivit MEDIAFAX.

"Nu cred ca cineva reactioneaza bine cu adevarat atunci cand atinge un anumit nivel de celebritate. Elton John a luat-o putin razna, Elvis Presley a luat-o putin razna, eu am luat-o putin razna. Fiecare dintre noi, la un moment dat, la un anumit nivel, se sminteste putin"
, a declarat Robbie Williams.

In anul 1996, nu mult dupa despartirea de Take That, artistul era dependent de alcool: "Am inteles ca trebuia sa ma internez intr-o clinica specializata. Eram un alcoolic". Din 2007, an in care a fost externat dintr-o clinica de dezintoxicare, Robbie Williams locuieste in Las Vegas. In luna august a acestui an, Robbie s-a casatorit cu actrita america Ayda Field.

  • Cariera de exceptie in lumea muzicii

Robbie Williams
a vandut de-a lungul anilor peste 57 de milioane de albume pe plan mondial si a castigat mai multe premii Brit Awards decat oricare alt artist. Printre albumele sale se numara "Rudebox", lansat in 2006, si "Reality Killed The Video Star", lansat In noiembrie anul trecut.

In luna iulie, Williams a facut public faptul ca se va reuni cu formatia Take That, pe care a parasit-o in 1995 pentru a se lansa intr-o cariera solo. Cei cinci membri ai formatiei Take That nu au mai cantat impreuna de 15 ani, dar vor lansa un nou album in noiembrie.

Citeste si:
Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă din viața sa....
Oana Radu trece prin cea mai...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.