Robbie Williams si grupul Take That, de care cantaretul britanic s-a despartit in urma cu 15 ani, si-au anuntat oficial reunirea.

“Ma simt jenant de incantat ca ma aflu in aceeasi incapere cu vechii mei colegi", a declarat Williams, care a parasit trupa in 1995.

"Sa fim din nou impreuna, toti cinci, in aceeasi camera a fost intotdeauna un vis care parea ca nu se va realiza niciodata. Insa, iata, acum vom lansa un album impreuna. A fost o adevarata placere sa petrecem din nou ceva timp alaturi de Rob", a declarat Mark Owen, potrivit DailyMail.

“Extraordinar! Viata este uneori ciudat de frumoasa”
, a continuat Jason Orange.

Noul album al trupei Take That ar trebui sa apara pe piata in noiembrie, la o luna dupa lansarea single-ului "Shame", compus in colaborare de Robbie Williams si Gary Barlow.

Membrii Take That s-au reunit in 2006, fara Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destramarea trupei si au avut un succes enorm, in timp ce cariera lui Robbie Williams a parut ca stagneaza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.