Cantaretul britanic Robbie Williams s-a casatorit cu iubita lui, actrita americana Ayda Field.

Robbie Williams si Ayda Fields, care s-au cunoscut in 2006 si formeaza un cuplu din 2007, au schimbat juramintele de credinta in fata a 75 de invitati, in resedinta cantaretului din Beverly Hills, scrie People.

"Ceremonia a fost frumoasa si romantica", a declarat o sursa

"In sfarsit, Robbie este fericit", a declarat tatal cantaretului, Pete Conway, pentru News of the World. "Asta isi doresc parintii pentru copiii lor si el este acum mai fericit ca niciodata. Ayda este foarte frumoasa, minunata si este atat de potrivita pentru el. Sunt stralucitori impreuna", a adaugat Pete Conway.

  • Potrivit presei britanice, cantaretul a cerut-o in casatorie pe logodnica sa in perioada Craciunului trecut, scrie MEDIAFAX.

Robbie Williams a vandut de-a lungul anilor peste 57 de milioane de albume pe plan mondial si a castigat mai multe Brit Awards decat oricare alt artist. Cantaretul britanic a trait in ultimii ani la Los Angeles, dupa ce s-a externat, in martie 2007, dintr-o clinica de tratare a dependentei de medicamente.

In noiembrie anul trecut, Williams si-a lansat cel mai recent album, "Reality Killed The Video Star". Precedentul album al solistului britanic a fost "Rudebox", lansat in 2006 si primit cu rezerve de criticii de specialitate. Acesta a fost, totodata, materialul discografic al sau cu cele mai slabe vanzari in Marea Britanie si cu mai putin de un milion de copii vandute in Statele Unite.

In luna iulie, Williams a facut public faptul ca se va reuni cu formatia Take That, pe care a parasit-o in 1995 pentru a-si lansa o cariera solo. Cei cinci membri ai formatiei Take That nu au mai cantat impreuna de 15 ani, dar vor lansa un nou album in noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.