Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă din viața sa, după ce ea și Cătălin au decis să divorțeze. A vorbit despre separarea lor cu ochii în lacrimi. Ce a povestit artista!

Oana Radu, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre divorț

Perioada pe care o traversează acum Oana Radu este una dintre cele mai grele din viața sa. Separarea de fostul ei partener de viață a afectat-o foarte mult, iar acest lucru nu a fost remarcat doar prin intermediul pieselor pe care le-a lansat, ci și din alte puncte de vedere. Una dintre fanele sale a făcut-o pe aceasta să mărturisească faptul că nu este bine din punct de vedere emoțional, motiv pentru care s-a și îngrășat câteva kilograme.

Invitată fiind în podcast-ul moderat de Jorge pe YouTube, artista a vorbit despre divorț, dar și despre alte subiecte importante din viața sa, mai ales că la momentul actual încearcă să își revină și să fie femeia care era înainte de divorț.

„M-am îngrășat câteva kilograme. Chiar îmi scria o fată pe Instagram acum câteva zile că îi place foarte mult de mine, dar parcă prea mi-am făcut ceva la față, că par mare la față și i-am spus: „Draga mea, cu părere de rău țin să te anunț că m-am îngrășat câteva kilograme”. Pentru că emoțional nu sunt cel mai bine din viața mea și avem refulare în mâncare.”, a declarat Oana Radu, în podcast-ul lui Jorge.

Subiectul este unul foarte sensibil pentru ea și tot ce și-a dorit a fost să nu înceapă să plângă, în timp ce vorbea despre povestea lor de iubire care s-a terminat mult prea repede. Ceea ce a dărâmat-o cel mai tare, după spusele ei, a fost faptul că nu au avut un motiv întemeiat pentru care să ia decizia de a divorța, ci pur și simplu erau asemănători din multe puncte de vedere, stăteau zi și noapte împreună, iar toate acestea au dăunat relației lor.

La final, a precizat că poate Dumnezeu are alte planuri pentru și că este tot răul spre bine, dar nu își poate scoate din cap că ea și fostul soț, în această lume, sunt suflete pereche.

„Eu și soțul meu ne-am separat. E un subiect foarte sensibil și nu vreau să încep plângând, sunt într-o perioadă grea a vieții mele, cea mai grea, deși am avut multe chestii grele în viață. Chestia asta m-a dărâmat și ce m-a dărâmat cel mai tare este faptul că relația noastră nu s-a destrămat dintr-un motiv anume, pur și simplu noi doi suntem atât de la fel încât ne respingem.

Citeste si:
Rona Hartner a fost înmormântată astăzi. Aurel Pădureanu,...
Rona Hartner a fost...

Semănăm foarte tare și chestia asta cred că ne-a făcut rău și faptul că noi am stat foarte mult timp împreună, noi ne-am petrecut, încă din prima zi, toată viața împreună, n-am fost nici măcar o zi separați. Cumva, atunci când ai aceeași persoană și la muncă, și acasă cred că asta dăunează relației.

Eu cred că tot răul este spre bine și mă gândesc că Dumnezeu are un plan cu noi toți și mai cred că eu și Cătălin sau oricine în lumea asta sunt suflete pereche, cu siguranță, vor fi împreună”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2023 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.