Parintii Madalinei Manole s-au adresat unui avocat si vor sa ceara custodia nepotelului lor, dar si casa din Otopeni in care cantareata a locuit impreuna cu sotul ei, Petru Mircea.

La cinci zile de la inmormantare, parintii Madalinei Manole au decis sa se adreseze justitiei. In acest sens, ei s-au adresat avocatei Beatrice Comaniceanu, pentru a obtine custodia baietelului in varsta de un an pe care Madalina Manole l-a avut cu sotul ei, Petru Mircea, relateaza MEDIAFAX.

"Dansii au spus ca sunt in masura sa-si vada si sa-si creasca nepotul de acum incolo. Parintii au spus foarte clar ca toate bunurile, tot ce este la Madalina, tot imperiul Madalina Manole este facut de ea inainte de casatorie", a declarat Beatrice Comaniceanu, citata de Pro TV.

Decizia parintilor Madalinei Manole vine ca urmare a faptului ca acestia il considera pe sotul artistei responsabil moral pentru moartea ei. Potrivit parintilor, faptul ca Petru Mircea nu a dus-o la psiholog, in conditiile in care Madalina Manole era tot mai deprimata, ii determina acum sa actioneze. Ei sunt suparati si pe faptul ca barbatul ar fi apelat la un presupus vraci ca sa o trateze pe cantareata.

Potrivit Pro TV, juristii sunt de parere ca demersul familiei Manole in ceea ce priveste custodia copilului are foarte putine sanse de reusita. In cazul locuintei din Otopeni, daca aceasta a fost construita inainte de casatoria Madalinei Manole cu Petru Mircea, atunci imobilul apartine de drept parintilor ei.

Astfel, avocatul Beatrice Comaniceanu a spus ca in 27 iulie se va intalni cu parintii Madalinei Manole pentru a demara procedurile juridice in vederea obtinerii tutelei nepotului acestora.

Comaniceanu a precizat ca procesul care va fi pornit in acest sens va avea loc la Judecatoria Buftea, instanta competenta in acest caz.
Tatal Madalinei Manole a fost audiat, joi, mai bine de doua ore, la sediul Politiei Capitalei, de un procuror de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, in cazul sinuciderii artistei.

Avocatul Beatrice Camanescu a spus ca acesta nu doreste sa faca nicio declaratie in legatura cu audierea sa.

Citeste si:
Spania introduce custodia animalelor de companie în caz de divorț
Spania introduce custodia...

  • Petru Mircea: "Am fost singurul om care i-a putut patrunde in suflet"

Petru Mircea, sotul Madalinei Manole, a declarat, marti, la "Stirile Pro TV", ca sotia sa "gandea foarte limpede", insa "avea niste stari ciudate, ce apareau in mijlocul saptamanii brusc si se stingeau usor usor", ea spunand ca simte ca trebuie sa-si vegheze familia "din alta parte".
Petru Mircea a spus, indurerat si de multe ori plangand, ca a trecut prin momente foarte grele in ultimele doua luni. "Am fost singurul om care i-a putut patrunde si in suflet. Asa se intampla cu suflete pereche", a spus Petru Mircea, precizand ca "adevarul va iesi la lumina si lumea, probabil, va intelege perfect ce s-a intamplat in sufletul ei", insa Magduta (Madalina Manole, n.r.) nu si-ar dori sa vorbeasca el foarte mult despre aceste lucruri in momentul de fata. El a mai spus ca "gura lumii se grabeste". "Sunt multe guri care vorbesc prostii si spun pe ele minciuni urate", a spus el.
Citeste si:
Maria Dragomiroiu, declarații cutremurătoare la 12 ani de la...
Maria Dragomiroiu, declarații...

Raspunzand unei intrebari referitoare la motivul care a facut-o pe Madalina Manole sa se sinucida, Petru Mircea a raspuns: "O anumita neimplinire". El a mai spus ca Madalina Manole avea "niste stari ciudate", din care isi revenea de fiecare data. "Cam la trei zile se stingea toata starea asta. Avea niste stari ciudate ce apareau in mijlocul saptamanii, brusc, se stingeau usor usor si era acelasi suflet cald si zambitor si intelegator. Spunea mereu ca vede toata dragostea cu care este inconjurata, dar ca asa simte ea ca pentru a ne fi noua mult mai bine, ea trebuie sa ne vegheze din alta parte si innebuneam efectiv cand auzeam asta. Nu doresc nimanui", a spus Petru Mircea, precizand ca nu stie ce ar fi putut provoca trairile acestea.

Magdalena Mircea - cunoscuta publicului drept Madalina Manole - s-a sinucis in dimineata de 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere. Ea a inghitit intre 350 si 400 de mililitri de furadan, un pesticid care indiferent de cantitatea ingerata produce decesul in cateva minute. Artista a turnat substanta din care a baut intr-un pahar din plastic conic, ceea ce face mai usoara deglutitia.

Citeste si:
Mădălina Manole, artista care s-a sinucis chiar de ziua ei! „Fata...
Mădălina Manole, artista care...

Madalina Manole a fost gasita moarta de sotul ei in dimineata zilei de 14 iulie, in locuinta lor din localitatea Otopeni.

Cantareata a fost inmormantata vineri seara, in jurul orei 19.15, la cimitirul Bolovani din Ploiesti, cortegiul funerar fiind asteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

Tragedia continua: Familiile Madalinei Manole se vor lupta pentru custodia copilului

Parintii Madalinei Manole: "Petru este vinovat pentru moartea fiicei noastre"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.