Artista a decedat in ziua in care implinea 43 de ani. Primele indicii ale anchetatorilor confirma ca aceasta s-a sinucis.

Cantareata Madalina Manole a fost gasita decedata, miercuri dimineata, de sotul sau, principala ipoteza a anchetatorilor fiind sinuciderea, intrucat artista ar fi luat mai multe medicamente, relateaza Realitatea TV, potrivit NewsIn.

Artista a fost gasita fara suflare la locuinta sa din Otopeni, iar incidentul a fost anuntat in jurul orei 6.30, chiar de sotul sau.

  • Anchetatorii au gasit in baie sticla de pesticid din care a baut Madalina Manole

Primele indicii ale anchetatorilor confirma ca Madalina Manole s-a sinucis, inghitind o substanta toxica, iar sangele descoperit la locul decesului ar proveni de la lovitura suferita in momentul caderii.

Sticla de pesticid din care a baut Madalina Manole si care i-a provocat moartea a fost gasita de anchetatori in baia din casa cantaretei, aproape de locul decesului, au declarat pentru NewsIn surse din randul procurorilor.

Purtatorul de cuvant al Parchetului Capitalei, Bogdan Staicu, a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca autopsia va clarifica pe deplin cauzele decesului, insa sinuciderea este varianta cea mai probabila.

  • Trupul Madalinei Manole a fost dus la INML

Trupul Madalinei Manole a fost dus la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici", unde medicii legisti urmeaza sa faca, joi, necropsia, pentru a descoperi care a fost cauza decesului, au declarat surse judiciare.

Mai mult, medicii legisti vor preleva probe din stomacul artistei pentru a vedea daca Madalina Manole s-a intoxicat cu medicamente sau cu o anumita substanta, analizele definitive fiind gata in cateva saptamani. Totusi, joi, medicii ar putea identifica si alte ipoteze ale decesului.

Langa trupul Madalinei Manoel nu a fost gasita nicio folie cu medicamente, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov.

Citeste si:
Fratele regretatei Mădălina Manole a pus-o la zid pe Maria...
Fratele regretatei Mădălina...

Potrivit aceleiasi surse, ipoteza inghitirii unor medicamente a venit dupa ce sotul solistei a sunat miercuri dimineata la 112 si a spus ca artistei i-ar fi rau, dupa ce a inghitit mai multe pastile.

  • Un procuror de la Parchetul Capitalei cerceteaza moartea Madalinei Manole

Un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti se afla la casa Madalinei Manole, unde impreuna cu politistii cerceteaza moartea artistei, au declarat surse judiciare.

Anchetatorii strang probe de la casa solistei si iau declaratii apropiatilor, printre care sotul si parintii Madalinei Manole, care se afla in locuinta la aceasta ora.

  • Madalina Manole a lasat un mesaj de adio sotului sau pe telefonul mobil

Mircea Petru a gasit pe telefon, in jurul orei 9.00, un sms ce i-ar fi fost trimis de catre sotia sa inainte de presupusa sinucidere. Continutul mesajului nu a fost facut public, insa se pare ca Madalina Manole ar fi scris ca stie ca este iubita si ca ii pare rau.
Citeste si:
Irisha a avut un deces în familie. Fosta concurentă de la Survivor...
Irisha a avut un deces în...

"Este vorba de un mesaj lasat sotului ei pe telefonul mobil despre care nu pot sa dau mai multe detalii, este un mesaj personal si familia nu vrea sa-l faca public. Nu sunt suspiciuni de omor, in acest moment este examinat cadavrul si nu sunt urme de violenta. Este adevarat ca artista a ingurgitat niste medicamente, care este posibil sa fi provocat decesul. Este una dintre variantele luate in calcul, inca ancheta este in desfasurare", a declarat Claudia Burada, miercuri dimineata, in fata casei Madalinei Manole din Otopeni.[Colegii de breasla exclud ideea sinuciderii Madalinei Manole]

  • Artista isi mai dorea un copil

Cantareata declara in februarie ca isi mai doreste un copil, pe langa micutul Petru, in varsta de un an.

"Mi-as mai dori un copil. Acum... cum o vrea Dumnezeu!", spunea artista, intr-un interviu pentru saptamanalul Formula AS.

Citeste si:
Romică Țociu și Mircea Radu, mesaje dureroase după decesul lui...
Romică Țociu și Mircea Radu,...

Cu acelasi prilej, artista afirma ca, dupa nasterea primului sau copil, Petru, se simte mai puternica, mai curajoasa si mai plina de vitalitate.

"Am impresia ca, literalmente, sunt in stare sa mut si muntii din loc. Nu stiu, parca pana acum, am pasit pe drumul vietii in semi-obscuritate, iar acum s-a facut cu-adevarat lumina. Traiesc implinirea suprema",
spunea ea.

Cantareata avea planuri si in privinta carierei, intentionand sa lanseze la iarna un album de colinde.

  • Madalina Manole declara in ultimul post pe blog ca s-a recompus sufleteste si ca merge mai departe

Madalina Manole si-a inceput articolul prin salutul cititorilor, pe care ii anunta de lansarea noului album si despre o noua fata a siteului www.madalinamanole.ro, dupa cum le promisese.

"Hei, prieteni! V-am promis de ceva vreme un album nou si o fata noua a site-ului! Iata ca a venit si momentul concretizarii acestor doua promisiuni!", era primul rand al articolului.

"Albumul ,,09 MADALINA MANOLE” a ajuns deja in magazine iar www.madalinamanole.ro ramine calea noastra deschisa de comunicare pentru tot ceea ce simtim sa ne spunem! Despre album?.. Am adunat pe acest disc 12 cintece compuse in acest rastimp, fiecare avind emotia si povestea lui in care va veti regasi cu siguranta, atit voi indragostitii cit si voi, mai putin norocosii in iubire",
scria Madalina pe blog despre noul album.

Citeste si:
Cătălin Cazacu, dezvăluiri cutremurătoare după decesul lui Călin...
Cătălin Cazacu, dezvăluiri...

Cat despre ea, Madalina scria in acelasi articol ca ".. M-am recompus sufleteste si merg mai departe, pretuind cu toata fiinta mea tot ceea ce am primit si primesc de la viata! Restul e… miscare de rezistenta!".

[Fata draga cu parul de foc lasa un gol in muzica romaneasca]

  • Revista „7 Extra” o apreciaza drept „Patricia Kaas a Romaniei”

In anul 1995, canta la Bucuresti in deschiderea concertului Whigfield iar, un an mai tarziu, in deschiderea concertului sustinut de formatia Los del Rio.

In anul 1997, lanseaza albumul „Lina, lina Madalina”, moment in care inregistreaza doua premiere notabile: devine primul nume al muzicii pop romanesti care intra in catalogul unui mare producator muzical international - Polygram Group (prin Zone Records Romania) si este prima artista de muzica pop care are curajul sa interpreteze folclor autentic, in maniera originala, cu o orchestra de muzica populara condusa de regretatul Dorel Manea.

In 1997, ia fiinta Asociatia Culturala Madalina Manole cu caracter cultural si umanitar.

In anul 2000, obtine distinctii pentru cea mai buna interpreta pop si cea mai buna voce feminina a anului la Premiile Radio Romania si respectiv, Premiile Industriei Muzicale din Romania.

In urma cu doua luni, Madalina Manole revenea cu un nou album "09 Madalina Manole", o productie ce inseamna doi ani de munca si multa dragoste pentru muzica, 12 piese alese cu atentie, 9 in limba romana si 3 in engleza, perfecte pentru cei care traiesc povesti de iubire.

“In cantecele mele cant despre mine si viata mea, insa povestile mele de viata sunt si povestile multora dintre fanii mei”, declara Madalina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.