Colegii de breasla ai Madalinei Manole sunt socati de vestea mortii artistei si chiar daca unii spun ca avea unele probleme medicale, refuza sa creada in ipoteza sinuciderii.

"Nu numai ca a fost numita Fata cu parul de foc, dar a fost si una dintre cele mai energice si pozitive persoane in gandire din muzica romaneasca", spune artistul Aurelian Temisan despre Madalina Manole.

"Nu am niciun fel de cunostinta despre niciun fel de boala. Stau si ma intreb cat de in ultima faza sa fi fost eventuala boala pe care s-o fi avut-o incat sa nu se rezolve si sa nu ajunga la asemenea gest. Este socant, de necomentat. Stau cu telefonul in fata mea si ma intreb daca s-o sun si sa constat ca a fost o gluma macabra, sinistra, sau sa n-o mai sun. E de necrezut",
a spus Aurelian Temisan la Realitatea TV, potrivit NewsIn.

Ultima data cand au vorbit, marturiseste artistul, Madalina Manole ii povestea despre implinirea venita odata cu nasterea copilului sau. "Mi-a spus ca este implinita si ca se simte mai bine ca niciodata, iar venirea pe lume a copilului a insemnat incununarea vietii ei, atat a celei artistice, cat si a celei personale. Din vorbele ei reiesea ca familia ei este cea ideala, pe care si-o dorise dintotdeauna", a incheiat Temisan.

  • Artistul Marcel Pavel s-a declarat "socat" de decesul solistei Madalina Manole. El sustine ca era o persoana vesela si nu isi explica posibila sinucidere a vedetei. "Nu imi vine sa cred ca se pot intampla astfel de lucruri. Nu-mi vine sa cred! Nu stiu ce sa mai spun", a declarat artistul Marcel Pavel despre decesul Madalinei Manole.

El si-a amintit de ultima conversatie cu Madalina Manole de acum cateva luni cand artista era vesela. "Am vorbit cu ea in aprilie si mi-a spus ca este implinita, ca in sfarsit are un copil si ca se intelelge extraordinar cu sotul ei".

"Nu parea o persoana care sa aiba probleme de sanatate", a completat Marcel Pavel.

El nu crede insa ca solista s-ar fi sinucis.

"Nu o vad pe Madalina Manole ca s-ar sincucide. Era o persoana plina de viata, nu parea ca are probleme psihice sau probleme de viata. De ce ar fi urmarit sa moara chiar de ziua ei?
" a spus artistul.

Citeste si:
Cei mai iubiți artiști români ai momentului, pe scena FORZA ZU
Cei mai iubiți artiști români...

  • Nici artista Monica Anghel nu crede ca Madalian Manole s-ar fi sinucis. Ea considera inexplicabil un astfel de gest din partea unei persoane "plina de viata, vesela, luptatoare".

"Nu eram foarte bune prietene, eram colege si nu pot intelege gestul. Cu ceva timp in urma m-a sunat un prieten comun care mi-a spus ca Madalina este in spital si m-a rugat sa o inlocuiesc la un concert, pentru ca avea probleme cu inima. Nu vad niciun motiv pentru care ar fi facut lucrul asta", a declarat Monica Anghel.

"Am avut intodeauna respect fata de munca si de modul in care si-a construit cariera. Ne-am gandit cu totii ca s-a retras din viata publica pentru a se dedica familiei", a mai spus artista.

Monica Anghel a vorbit si despre modul in care Madalina Manole era privita de catre colegi: " Era plina de viata, vesela, luptatoare. Avea tot timpul grija sa slabeasca, sa arate bine, sa fie in top".

  • "Vreau sa cred ca s-a intamplat un accident. Nu pot sa cred ca o femeie frumoasa si implinita si-a luat viata", spune si Corina Chiriac. "Sunt absolut socata. Vreau sa cred ca s-a intamplat un accident. Nu pot sa cred ca o femeie frumoasa, plina de succes, implinita ca mama si sotie, si-a luat viata. Am invitat-o, impreuna cu Florentina Satmari, de multe ori in emisiune, dar nu a gasit timp. Am pus refuzul ei pe seama faptului ca avea un copil mic. Era discreta si am apreciat asta la ea. In ultima vreme, mi s-a parut extrem de slaba, dar am pus asta pe seama faptului ca are un copil mic", a marturisit, la Realitatea TV, cantareata Corina Chiriac.

La randul sau, jurnalista Liana Stanciu este convinsa ca a a fost vorba despre o administrare defectuoasa de medicamente, pentru ca Madalina Manole nu avea motive, nici personale, nici profesionale sa se sinucida.
Citeste si:
Ioana Dichiseanu și Mircea Badea, reacții neașteptate după ce Delia...
Ioana Dichiseanu și Mircea...

  • "Nu cred ca a fost s-a sinucis. Acum doua luni si jumatate se vedea ca isi doreste sa fie fericita si se vedea ca este fericita. Cred a fost o greseala de administrare de medicamente", a spus Liana Stanciu.

Jurnalista are motive sa se indoiasca de sinuciderea Madalinei Manole si pentru ca baietelul ei, in varsta de un an, o facea foarte fericita: "Avea ochii in lacrimi cand vorbea de copilul ei, pe care il adora".

Liana Stanciu a spus ca nici probleme legate de cariera nu ar fi cauzat o sinciderea a Madalinei Manole, pentru ca artista era constienta de valoarea sa si stia ca va avea o revenire de succes.

Liana Stanciu a vorbit si despre prima casatorie a Madalinei Manole, cea cu Serban Georgescu, cel care i-a compus piesele care au condus-o pe calea succesului. "Madalina si fostul ei sot aveau o relatie asemanatoare cu cea dintre Elizabeth Taylor si Richard Burton. Cantau impreuna, radeau impreuna, era o relatie zbuciumata. Cred ca acum s-au reantalnit", a spus jurnalista.

Citeste si:
Fratele regretatei Mădălina Manole a pus-o la zid pe Maria...
Fratele regretatei Mădălina...

  • Sute de fani si prieteni ai Madalinei Manole au postat pe internet mesaje de condoleante

Fani si prietenii Madalinei Manole au postat pe internet, in special pe contul de facebook al artistei, mesaje de condoleante in ziua decesului cantaretei care ar fi implinit miercuri 43 de ani.

George, un prieten al Madalinei pe facebook, este socat de vestea mortii artistei. "Ma pregateam sa-ti urez LA MULTI ANI si tu ai plecat! In urma cu doar 5 zile, am avut bucuria si onoarea sa ma accepti in lista prietenilor tai. Ti-am trimis, atunci, acesti trandafiri. Astazi iti retrimit acest buchet".

Un alt mesaj a fost postat de Virginia: "Mi-am petrecut adolescenta ascultand slagarele ei de mare succes. Asteptam cu nerabdare sa-i ascult noul album, pe care, din pacate, nu a mai apucat sa il lanseze. Te vom iubi mereu, fata draga, nu te vom uita niciodata", scrie Virginia.

Citeste si:
Irisha a avut un deces în familie. Fosta concurentă de la Survivor...
Irisha a avut un deces în...

Un suflet unic, bland, plin de dragoste si bunatate s-a ridicat la cer, este mesajul postat de Ramona. "Ai plecat departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu lasand in urma durere, lacrimi si o familie indurerata", se spune in acelasi mesaj.

Si pe portalul Realitatea.net telespectatorii au postat zeci de mesaje. "O zi extrem de trista pentru iubitorii muzicii. Am crescut si am trait cu muzica Madalinei. Incepand de astazi, ceva imi va lipsi pentru tot restul vietii", spune, intr-unul dintre acestea, Horatiu.

Un alt telespectatoar Realitatea TV scrie: "Dumnezeu ne-a luat cele mai frumoase voci sa-i cante in ceruri. Laura Stoica, Anca Parghel, iar acum si Madalina Manole. Dumnezeu sa le odihneasca!".

Radio Romania a facut public, la randul sau, un comunicat in care deplange pierderea "fetei cu parul de foc". "Radio Romania, singurul post care i-a promovat toate melodiile, de la debutul in muzica, este cutremurat de neasteptata veste a disparitiei uneia dintre cele mai speciale voci ale muzicii usoare romanesti - Madalina Manole, un artist complet, o prezenta intotdeauna placuta si indragita sincer", spun reprezentantii postului de radio public.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.