Controversatul doctor Conrad Murray, aflat in vizorul anchetatorilor care cerceteaza moartea lui Michael Jackson, vorbeste pentru prima oara in public, prin intermediul YouTube.
In filmuletul postat pe YouTube, Dr. Conrad Murray le multumeste tuturor celor care il sustin si spune ca nu-i este frica de ancheta pentru ca el a spus autoritatilor numai adevarul. "As vrea sa le multumesc pacientilor si prietenilor mei, care mi-au trimis mesaje, mailuri sau scrisori de incurajare pentru a ma instiinta de sprijinul lor".

De asemenea medicul a declarat ca dupa moartea megastarului, a primit mai multe amenintari cu moartea si din aceasta cauza ii este frica sa mai raspunda la telefoane sau la e-mailuri. "Dupa tot ceea ce se intampla, imi este teama sa raspund la telefon ori sa-mi folosesc e-mailul. Tocmai de aceea am inregistrat acest film sa stiti ca am primit mesajele voastre. Nu am putut sa va raspund personal, desi stiti ca acest lucru nu-mi sta in fire…Mesajele voastre imi dau putere si curaj sa merg mai departe. Inseamna totul pentru mine…Nu fiti ingrijorati. Totul va fi bine atata timp cat am incredere in Dumnezeu. Am facut tot ce mi-a stat in putinta. Dumnezeu sa va binecuvanteze, va multumesc", a incheiat medicul.

Dr. Conrad Murray le-ar fi spus politistilor ca i-a administrat lui Jackson o perfuzie cu Propofol, un anestezic folosit in chirurgie, insa cantaretul s-a temut ca efectele acestuia nu vor fi destul de puternice si i-a cerut unui angajat sa-i faca o injectie cu Demerol, un analgezic foarte puternic. Combinatia de Demerol si Propofol (denumire comerciala Diprivan) a determinat un atac de cord devastator. [Noi dezvaluiri in cazul mortii lui Michael: Megastarul a primit o injectie cu analgezic in timp ce medicul sau dormea]

Dr Hoefflin, care l-a tratat pe Michael timp de 25 de ani, este de parere Dr. Murray a adormit in timp ce perfuzia cu Propofol nu se terminase si de aceea nu a intervenit prompt atunci cand inima lui Jackson s-a oprit.

Avocatul lui Murray, Ed Chernoff, a afirmat permanent ca acesta nu i-a dat lui Michael niciun medicament de natura sa ii provoace moartea.

Rezultatele toxicologice ale autopsiei lui Michael Jackson au fost finalizate, dar sunt tinute la secret pana la finalizarea anchetei. [Rezultatele autopsiei lui Michael Jackson raman secrete]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.