Dupa o disputa violenta si o impacare romantica, cuplul continua sa-si uimeasca apropiatii si fanii deopotriva, cu o posibila casatorie in secret

Star Magazine a anuntat saptamana trecuta ca cei doi artisti, care deja au starnit o furtuna de controverse, nu numai ca s-au impacat, dar au decis sa-si uneasca destinele pe timpul sederii din weekend la resedinta lui Puff Diddy din Miami.

Astfel, potrivit unor surse apropiate vedetelor, Brown si Rihanna au avut parte de o intalnire induiosatoare, in care Brown, in varsta de 19 ani, a implorat sa fie iertat pentru pornirea violenta asupra Rihannei, dupa care a cerut-o de sotie pe loc, relateaza Celebuzz, citand StarMagazine.

Cantareata de 21 de ani a cedat in fata rugamintilor lui Chris, marturisindu-i ca nu poate trai fara el. Cei doi nu au mai pierdut vremea si au chemat la proprietatea lui Diddy, in valoare de 14.5 milioane de dolari, un reprezentat al comunitatii locale, pentru a oficia decizia.

"Tot ce vrea Rihanna este sa fie cu Brown pentru totdeauna", sustine un prieten al cuplului. "Isi doreste un sot si doi copii inainte sa implineasca 25 de ani. Crede in povesti cu zane si vrea sa-si traiasca propria poveste de dragoste cu Chris", a adaugat sursa.

Mai mult, MediaTakeOut anunta: "Am primit o relatare oficiala din partea unui prieten al lui Brown, ca acesta ar fi cerut o de sotie pe Rihanna, oferindu-i un inel cu diamant de 20 de carate pentru a o convinge".

Daca aceasta poveste este adevarata, inseama ca Rihanna nu va trebui sa depuna marturie impotriva lui Chris, in cazul in care acesta va fi chemat in istanta, deoarece, conform legii, sotii nu pot fi constransi sa declare impotriva partenerilor.

Intre timp, rudele cantaretei continua sa-si exprime ingrijorarea cu privire la impacarea celor doi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.