Joi, 21 noiembrie 2019, la Flavours in the Garden a avut loc evenimentul Wedding Fashion Philosophy. Petrecerea-spectacol a fost un dublu motiv de sarbatoare. Pe de-o parte, Events by Carmen Ionita a sarbatorit implinirea a 10 ani de activitate fructuoasa in domeniul organizarii de evenimente private si corporate. Cel de-al doilea motiv de sarbatoare a fost ”majoratul” Revistei Nunta, ajunsa la cea de-a XVIII-a editie.

Seara a fost deschisa de oamenii din spatele publicatiei, precum si de cateva dintre vedetele care au aparut in paginile Revistei Nunta sau au fost aproape de publicatie si agentia de event planning. Astfel, alaturi de Anca Ciuciulin, redactor-sef, au urcat pe scena Carmen Ionita si Alex Liscu, publisher si director general, precum si Radu F. Constantinescu, Alessandra Stoicescu, Ilinca Vandici si Cristi Danciu.

Alaturi de acestia, la evenimentul de saptamana trecuta au fost prezenti peste 200 de invitati, prieteni, parteneri, colaboratori si vedete care au onorat Revista Nunta cu aparitiile lor pe copertele publicatiei.

Prezenta tuturor acestor oameni dragi confirma pozitionarea Revistei Nunta ca punct de reper in peisajul publicatiilor nuptiale si chiar de lifestyle. Acest standard de calitate obliga publicatia sa isi pastreze tonul editorial tonic, elegant si informativ, fara a se transforma intr-un ghid de furnizori. In paginile ei nu sunt listate nume si date de contact, ci povesti ale oamenilor care si-au vazut nunta visurilor cu ochii, sfaturi oferite de cei mai buni experti din domeniu, trucuri de culise; pe scurt, experienta completa a nuntii cu toate implicatiile sale, iar acest lucru se reflecta si in online”, spune Carmen Ionita.

Revista NUNTA este un vehicul de comunicare, informare si educare unic pe piata romaneasca, cu o abordare completa. Datorita celor trei canale majore de comunicare ale Revistei - print, online si evenimente – publicatia este nu doar o sursa de informare pentru cuplurile care se pregatesc pentru marele DA, ci si o punte de legatura intre viitorii miri si expertii din domeniu. De asemenea, echipa lucreaza la dezvoltarea segmentului de comunicare, PR si custom publishing services, coordonat in acest moment de un specialist a carui experienta este de 25 de ani in presa scrisa si alti 12 in fashion. In jurul sau a construit o echipa editoriala alcatuita din oameni de presa, comunicatori internet natives, experti in domeniul evenimentelor, stilisti, makeup artisti si fotografi.

Intr-un anturaj electrizant si eclectic, in cadrul unui party ca la carte, am avut bucuria sa zic doua-trei vorbe despre revista Nunta. Despre convingerea ca presa scrisa este vie. Despre crezul meu ca o revista facuta cu energie si pasiune, cu profesionisti dedicati, este si va fi o truda onoranta pentru echipa editoriala, un canal media benefic pentru parteneri si un instrument indispensabil pentru cititori. Acum, la a 18-a editie a revistei Nunta, declar ca bucuria mea s-a transformat in justificata mandrie.”, spune Anca Ciuciulin, redactor-sef Revista Nunta.

Citeste si:
Cum a luat naștere numele revistei Playboy și ce legătură are cu...
Cum a luat naștere numele...

Spectacol inedit si exercitiu de stil

Petrecerea-spectacol visata de redactorii Nunta a fost transformata in realitate datorita echipei organizatorice We Do Wow Events, alcatuita din specialisti in evenimente desavarsite. Acestia au coordonat nu doar o defilare complexa de moda, ci si doua momente artistice de anvergura, precum si alte surprize majore presarate de-a lungul serii. Eforturile lor au fost inlesnite de locatia desfasurarii evenimentului, Flavours in the Garden, care a pus la dispozitie un spatiu elegant, imprejmuit de natura si usor de adaptat oricarei tematici. Mai mult de atat, din bucataria Flavours au iesit, de-a lungul petrecerii, preparate haute cuisine care au satisfacut toate gusturile.

Pe parcursul serii, a avut loc o prezentare de rochii de mireasa, rochii de seara si costume pentru domni pusa la cale impreuna cu Romanian Fashion Philosophy, alcatuita din propuneri ale designerilor pentru anul viitor.

Citeste si:
retailArena 2023: cifrele înregistrate la cea de-a 11-a ediție a...
retailArena 2023: cifrele...

Innocenti Sposa a adus in fata celor prezenti o colectie delicata si feminina, in linii simple, curate, accentuate de detalii pretioase inspirate din geometriile naturii.

Cea de-a doua colectie adresata doamnelor, Midnight by Nausica, propune invitatelor la nunta sau chiar mireselor curajoase creatii spectaculoase in tonuri intense de negru si albastru indigo.

A treia colectie a serii, Ivory Tribe, a purtat semnatura Oanei Nutu. Aceasta este inspirata de stilul boho, dar a fost innobilata cu materiale pretioase si foarte usoare ca matasea naturala, dantela light si tulle-ul care garanteaza o prezenta diafana si feminina.

Ultima colectie adresata doamnelor a fost semnata de Maigre Couture. In linii diafane, sofisticate, rochiile de mireasa ale casei Maigre au o tandrete aparte, accentuata de croielile clasice care pun in valoare silueta purtatoarei.

Citeste si:
Probleme pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman, înainte de nuntă! Ce...
Probleme pentru Oana Moșneagu...

Spectacolul stilistic nu i-a neglijat nici pe domni, indiferent daca vor fi miri sau doar invitati la petrecerile elegante. Acestia au avut ocazia sa admire colectia propusa de Trends by Adina Buzatu, alcatuita din elemente clasice, reinterpretate si adaptate preferintelor gentilomului modern.

Imaginea modelelor care au defilat pe scena a fost desavarsita de Florina Iosif Makeup Artist Dermopigmentist, Ana Olariu Makeup Artist & Hair Stylist si Adda Dobre.

Alaturi de propunerile designerilor, in cadrul Wedding Fashion Philosophy by Revista Nunta au putut fi admirate bijuteriile Teilor care intregesc imaginea miresei sau a invitatei care ia parte la un eveniment formal. Colectia Bridal a casei de bijuterii este alcatuita din piese spectaculoase, in monturi delicate si linii in care notele clasice sunt armonizate si echilibrate de forme contemporane.

Citeste si:
Cum va arăta nunta Andreei Bălan cu Victor Cornea: Acum aș face...
Cum va arăta nunta Andreei...

Invitatii au fost atrasi apoi ca un magnet pe ringul de dans de Prestige Orchestra, celebra trupa de coveruri formata din 10 muzicieni talentati care concerteaza nu doar in cadrul evenimentelor private sau corporate, ci si alaturi de cei mai cunoscuti artisti din tara.

Registrul muzical a fost schimbat spre finalul serii cu Mahala Rai Banda, ale caror ritmuri traditionale reinterpretate in stilul specific al trupei au facut deliciul tuturor celor prezenti. Atunci cand niciuna dintre cele doua trupe nu s-a aflat pe scena, atmosfera de party a fost intretinuta de TFM DJ.

Spectacolul nu ar fi fost complet fara aportul plin de energie al celor de la Shoteria. Ca sarbatoarea ”majoratului” Revistei Nunta sa fie completa, acestia au surprins invitatii intai cu un urias tort de shoturi, apoi cu o inedita roaba plina cu biberoane destinate adultilor. Pe toata durata petrecerii, indiferent daca invitatii au preferat cocktailurile celor de la Shoteria, vinurile Apriori sau o doza in plus de energie de la Vitam!n Aqua, acestia au avut ocazia sa testeze rafinamentul exotic al trabucurilor oferite de El Unico. Pentru ca rasfatul senzorial sa fie complet, Sweet Land s-a alaturat evenimentului cu tandreturi si cofeturi dulci, custom&fresh made cu pasiune.

Motivele de bucurie vor continua dincolo de aceasta seara cu ajutorul partenerilor Revistei Nunta, Croaziere CruiseHub, alaturi de care echipa pregateste o surpriza de proportii pentru cititori. #packyourbags

Toate aceste momente atat de speciale pentru echipa Revistei Nunta au fost imortalizate de Lovelight Photography.

Multumirile redactorilor si ale organizatorilor se indreapta catre toti cei care au fost prezenti, precum si catre partenerii antochiphoto.ro, The Lash Lounge, Marius Sfetea, Fashion Pr si Rue des Modeles.

Foto Lovelight Photography, antochiphoto.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.