Auto 24 Iulie 2023 17:29 de Alexandra Chivu
Nu cred că mai există om pe planetă care să nu fi auzit de Playboy. Dar de fapt, câți dintre noi știm că ,,iepurașul" are legătură directă cu industria auto?

Încă o dovadă că doamnele și automobilele fac parte din aceeași ecuație, cu mult înainte ca lumea să devină prea rigidă pe acest subiect. Înainte de reviste, ședințe foto și petreceri obraznice, Playboy a fost o companie auto care a produs 99 de automobile între anii 1947 si 1951. Putem spune că, pe vremea aceea, când spuneai că mergi să cumperi un Playboy, lumea te privea cu alți ochi.

CINE A FOST HUGH HEFNER

S-au facut șase ani de la plecarea unui om al cărui stil de viață a reprezentat pentru mulți bărbați un etalon și, mai ales, o fantezie. Este vorba despre Hugh Hefner, care s-a aventurat într-o viață de apoi care cu greu ar putea să se măsoare cu viața extravagantă pe care a dus-o aici, pe planeta noastră. Indiferent dacă îl iubeai sau îl disprețuiai, triumful lui Hefner rămâne cunoscut și astăzi. Acesta a construit un imperiu bazat pe reviste pentru adulți și serate defrânate. În esență, este parte din visul, deocheat ce-i drept, american.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iulie 2023 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.