"Razboiului" din showbiz provocat de remarcile rasiste ale lui Buzdugan si Morar pare sa nu se fi terminat. Kamara ii da replica lui Mircea Badea dupa ce acesta din urma a facut cateva afirmatii in emisiunea sa de la Radio Zu despre cantaret.

"Nu mai stiu… Cum se spune corect: Kamara sau Macara? Sau Karma Rea? Am citit undeva si am crezut ca e un substantiv comun. Sau e propriu? Kamara a votat cu Bombo (Adrian Nastase n.r.) sau nu?" , a spus Mircea Badea in direct la Radio Zu, iar jumatatea trupei Alb Negru nu a ramas dator.

"Salutare, Mircea Badea.
Numele meu e Kamara si desi ne-am intalnit de nenumarate ori, in mod brutal, in emisiunea ta de la Radio Zu, te-a lovit amnezia si nu mai stiai daca ma cheama "Kamara sau Macara, Kamara sau Karma rea". Kamara e numele meu de familie. Kamara inseamna Invatator, si cu asta nu pretind a fi unul. Atacandu-ma in acest mod, imi ataci toata familia, intr-o emisiune in direct la Radio, nu la un pahar intre prieteni.

Ai uitat cum ma cheama pentru ca te simti pe cai mari? De fapt, te-a lovit brusc amnezia, ca de fiecare data cand te regasesti in situatia de a vorbi despre ceva ce iti este incomod.

Am inteles strategia ta de a muta discutia de pe faptele lui Morar si ale lui Buzdugan, la o simpla rafuila intre noi doi si astfel sa ma faci sa par in ochii lumii un "scandalagiu notoriu". O strategie veche si ieftina care poate merge cu un novice, dar aici, nu ti-ai atins tinta Stimate Arcas.
Se pare ca vrei sa imi fii "drag", altfel nu inteleg de ce te insinuezi intr-o discutie care nu te priveste. Morar si Buzdugan se pot apara si singuri, sunt majori si vaccinati. Nu au nevoie de o Dadaca.

In emisiunea ta de la Radio Zu, caci sunteti colegi, ai ales o metoda mai putin barbateasca de a imi trimite sageti si de a face referiri la Congo intr-un moment prost ales, dat fiind cele spuse de colegii tai cu cateva zile inainte. Ca sa nu mai spun ca te dadeai destept, ca cei din Congo vorbesc franceza si nu engleza cand te-ai referit la scuzele Matinalilor de la Radio 21, pe care cei doi le-au facut din simt civic.

Citeste si:
Romică Țociu și Mircea Radu, mesaje dureroase după decesul lui...
Romică Țociu și Mircea Radu,...

Dezinformai lumea cum ca RD Congo ar fi fost o Colonie Franceza. Noroc cu un ascultator mai destept decat tine care ti-a atras atentia printr-un mesaj, ca RD Congo a fost Colonie Belgiana. Moment in care te-ai formalizat de parca omul a gresit, nu tu. De ce a avut "altruismul" si "impertinenta" de a-ti atrage atentia asupra unui lucru normal si de bun simt. Ca doar ce imi este Belgia, ce imi este Franta :)))) Suficienta, bate-o vina.

Ma asteptam de la tine sa spui lucrurilor pe nume, asa cum pretinzi ca o faci. Mai ales ca in trecut te-ai luat atat de Buzdugan cat si de Morar pentru niste lucruri minore (vezi postarea lui Buzdugan in care s-a dus la Biserica sa-i multumeasca Lui Dumnezeu pentru ca Forza Zu a fost un succes, lucru pe care l-ai taxat).

Acum in schimb, cand ora e grava, nu prea te-ai inghesuit sa spui ceva despre cele peste 8 minute de ineptii rasiste pe un post de larga audienta.

Citeste si:
Daniel Morar anunta GDS ca renunta la premiul primit in 2011 din...
Daniel Morar anunta GDS ca...

De ce? Pai sunteti colegi de trust, de radio si de cine mai stie ce. Dar atunci cand te-ai luat de ei, nu erai colegul lor? Ipocrizia, bate-o vina.
Scriu cu intarziere despre cele spuse de tine in emisiune ta de la Radio Zu, pentru ca nu eram in tara si pentru ca oricum nu o ascultam de fel. Un fost ascultator al emisiunii tale, a avut amabilitatea de a imi trimite un mesaj si asa am aflat despre faptele tale de vitejie plapanda. Ai mai spus tu si altele, dar am lasat link-ul catre emisiunea ta, pentru ca toti cei ce doresc, sa auda cat de curajos (nu) esti.

Daca ai ceva de spus, spune-o direct, nu o mai lua pe ocolite, fii tu acel "nebun" frumos, care a avut inconstienta de a-l provoca pe Doroftei in ring, care a aratat ca e un mare campion si nu te-a lovit si a preferat sa se joace cu tine cum se joaca o pisica cu un ghem.

Sau fii inconstient, ca atunci cand l-ai invitat in ring pe un luptator profesionist (Teodor Emi), pentru o confruntare care a tinut fix 3 minute si in care ai alergat de lupta cu o agilitate, de te-ar fi putut invidia pana si Gabriela Szabo.

Citeste si:
Kamara și Ionuț Iftimoaie, rivali și după Survivor România. Ce...
Kamara și Ionuț Iftimoaie,...

Candva erai simpatic, desi te incapatanai sa faci spagatul la Tv ca sa iti dovedesti cat de capabil esti. Incearca sa creezi si tu ceva in viata, altceva in afara de discordie si mistouri ieftine.

Am ascultat cum iti umilesti ascultatori in direct, pentru ca au alta parere decat cea pe care o sustii. Da ghici ceva, si-au castigat acest drept cand tu jucai sotron in fata blocului, ca sa vorbesc pe limba ta.

Regretatul Ion Ratiu spunea: "Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine."

Sa-i faci prosti pe unii dintre ascultatorii tai, pentru ca nu iti sustin parerea, e nedemn de un prezentator Radio sau Tv si e in contradictie cu Democratia pe care o strigi in gura mare.

Ai spus ca te scarbeste prostia si ca te-ai saturat de prosti. Prietene (cum iti place sa o spui), de tine nu te-ai saturat?

Citeste si:
A început „Orașul Faptelor Bune". DJ-ii Radio ZU sunt LIVE în...
A început „Orașul Faptelor...

Si daca cumva, in mintea ta se naste ideea de a ma provoca in ring, raspunsul meu e NU, am lucruri mai importante de facut. Te invit mai degraba sa facem ceva productiv pentru Romania. Cum ar fi, sa ne plimbam pustii prin parc, ca si asa au aceeasi varsta, sa-i crestem frumos si sa ii invatam ca nu exista decat o Rasa, Rasa Umana. Asa vor trai armonios intr-o societate sanatoasa si civilizata.

P.S: Si in cazul in care ti-am oferit prea multa informatie si iar ai uitat, ma prezint din nou, numele meu e: KAMARA", a scris artistul pe pagina sa de Facebook . (Textul este preluat integral n.r.)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.