Kamara și Ionuț Iftimoaie, rivali și după Survivor România, au avut se pare o cerință absurd pentru producătorii emisiunii de la Pro TV, care s-au văzut nevoiți să le facă pe plac. Iată ce s-a întâmplat!

Kamara și Ionuț Iftimoaie, rivali și după competiție

Zilele acestea, Kamara și Ionuț Iftimoaie au fost eliminați din competiția Survivor România. Primul dintre ei, pentru că a fost nominalizat și nevotat de către telespectatori, iar cel de-al doilea, din pricina unor probleme personal. Daniel Pavel a făcut un Consiliu de Urgență, moment în care i-a dat trista veste că familia sa are mai multe probleme pe care nu le-ar putea rezolva decât cu ajutorul lui, dar și cu cel al lui Dumnezeu, dar nu a zis exact cu ce se confruntă, dar cel mai probabil o face el, după ce lucrurile vor reveni la normal.

Ei bine, având în vedere că atât Kamara, cât și Ionuț Iftimoaie au fost eliminați în aceeași săptămână se pare că aceștia nu au dorit să fie în același avion, iar cel care a institat pe marginea acestui subiect a fost artistul, care până la urmă a fost convins de către producători să renunțe la această idee, dar cee ace a refuzat în mod categoric a fost să aibă loc lângă fostul lui coleg de echipă.

Astfel, cei foi foști Faimoși nu au schimbat nici măcar o vorbă tot drumul, iar când au ajuns pe aeroport, în București, au ieșit la o diferență de aproximativ 30 de minute, primul care i-a întâlnit pe cei dragi, dar și pe toți cei care îl așteptau cu brațele deschise a fost Ionuț Iftimoaie, care a fost de-a dreptul surprins. Mai apoi, Kamara și-a făcut și el apariția ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Rămâne, totuși, de văzut dacă vor face pace, având în vedere că pentru ei Survivor România a ajuns la final.

„Tu ești mare vrăjitor, mare păpușar. Tu făceai asta cu DOC. DOC e chihuahua al tău, dar eu nu sunt. Ai înțeles? Tu cu mine nu faci jocuri din astea? Hai, măi! Lasă-mă, te rog eu. În stilul tău de țață de la cel mai îndepărtat colț din țară a început. Așa cum face el cu buzele alea alea lui”, a zis Kamara, la un moment dat.

Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Aprilie 2023 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.