Caitlyn Jenner a depus in instanta documentele oficiale prin care a cerut unui judecator de la un tribunal din Los Angeles sa o declare femeie din punct de vedere legal, informeaza contactmusic.com.

Caitlyn Jenner, in varsta de 65 de ani, vedeta de reality-show, care se numea Bruce Jenner inainte de a suporta o operatie de schimbare de sex in luna mai, a depus aceste documente oficiale la Tribunalul Superior din Los Angeles, marti, cerand instantei americane sa o declare femeie si din punct de vedere legal.

Insa presa americana afirma ca Jenner, fost campion olimpic la decatlon, s-a temut sa furnizeze instantei toate informatiile necesare, precum dosarul sau medical complet, din cauza amenintarilor de ordin fizic pe care le-a primit in ultima perioada, precizeaza site-ul TMZ.com. Pe langa cererea prin care a solicitat recunoasterea oficiala a schimbarii de gen, Caitlyn Jenner a cerut instantei sa ii recunoasca si schimbarea oficiala a numelui sau.

Potrivit unei surse din anturajul vedetei americane, Caitlyn Jenner a cerut judecatorului sa sigileze informatiile private din dosarul sau, pentru ca, desi a primit un sprijin substantial din partea opiniei publice americane, a fost totusi si tinta unor amenintari de ordin fizic si se teme ca aceste amenintari sa nu fie puse in practica daca informatiile private din dosarul sau vor fi facute publice, scrie MEDIAFAX.

Caitlyn Jenner a sarbatorit noua sa identitate, recent, printr-o ceremonie de schimbare a numelui, prezentata in episodul final din reality-show-ul ei, produs si difuzat de televiziunea E!. Cu acea ocazie, Caitlyn Jenner a spus: "A fost o calatorie extraordinara si am ajuns sa traiesc momentul in care totul a devenit adevarat. Ma aflu intr-o perioada minunata din viata mea si, pentru prima data, simt ca mi-am gasit locul. Mi-am gasit sinele autentic, sunt cu adevarat eu insami. Va multumesc".

Bruce Jenner, fost campion olimpic la decatlon, vedeta TV si tatal vitreg al lui Kim Kardashian, care a dezvaluit in aprilie ca se considera femeie, a pozat in noua sa ipostaza pentru coperta revistei Vanity Fair, in iunie, si si-a dezvaluit cu aceasta ocazie noua identitate, Caitlyn Jenner.

Bruce Jenner, tatal vitreg al surorilor Kardashian, a devenit in aprilie cel mai cunoscut american care a anuntat in mod public ca este o persoana transgender.

Citeste si:
Oana Roman primește amenințări dure din partea internauților....
Oana Roman primește...

Jenner, in varsta de 65 de ani, a dezvaluit ca se simte femeie intr-un interviu acordat celebrei realizatoare de televiziune Diane Sawyer, intr-o emisiune produsa de televiziunea ABC, la aproape 40 de ani dupa ce a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, in proba de decatlon, una dintre cele mai solicitante din concursul de atletism. In urma acelei victorii, Bruce Jenner a primit titlul neoficial de "cel mai bun atlet din lume".

De trei ori casatorit si divortat tot de atatea ori, Bruce Jenner este tatal biologic pentru sase copii si tatal adoptiv pentru alti patru. El a spus ca nu este gay si ca nu a intretinut niciodata raporturi sexuale cu un barbat.

Primele doua sotii ale sale - Chrystie Crownover si Linda Thompson - i-au transmis lui Bruce Jenner mesaje de sprijin, prin intermediul prezentatoarei Diane Sawyer. Cea de-a treia sotie a fostului campion olimpic, Kris Jenner, managerul si mama vedetelor din reality-show-ul "Keeping Up with the Kardashians", difuzat de televiziunea E!, nu a dorit sa participe la aceasta emisiune.

Citeste si:
TOP 10 cele mai scumpe oraşe din lume în 2022
TOP 10 cele mai scumpe oraşe...

Bruce Jenner a devenit unul dintre cei mai proeminenti atleti americani din anii 1970 dupa ce a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, unde a doborat recordul mondial de puncte in proba de decatlon.

In acea perioada, un alt sportiv a facut senzatie in presa americana: jucatorul de tenis Richard Raskind a anuntat in mod public ca este o persoana transgender si si-a luat numele de Renee Richards. Cu toate acestea, in ultimele patru decenii, numarul persoanelor celebre care au anuntat in public ca sunt persoane transgender a fost foarte mic. Cel mai recent caz este cel lui Chelsea Manning, fost soldat in armata americana, care a decis sa devina femeie, dupa ce a fost condamnat pentru spionaj, intrucat a transmis o serie de documente confidentiale site-ului WikiLeaks.

Viata lui Bruce Jenner alaturi de familia Kardashian si cele opt sezoane ale reality-show-ului "Keeping Up with the Kardashian" i-au adus acestuia o a doua perioada de celebritate. Caitlyn Jenner este in prezent vedeta propriului reality-show, intitulat "I Am Cait", care prezinta procesul ei de tranzitie.

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf i-a deschis noi procese Anamariei Prodan: Am...
Laurențiu Reghecampf i-a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.