Oana Roman primește amenințări dure din partea internauților, din cauza cărora s-a gândit să depună o plângere penală. Partenera de viață a lui Marius Elisei se pregătește să facă toate procedurile necesare, dacă acele cuvinte urâte vor mai ajunge la adresa ei.

Oana Roman primește amenințări pe internet

Oana Roman este una dintre cele mai controversate vedete de la noi din țară. Vedeta este și foarte activă pe rețelele sociale, iar cele afirmate de ea sunt analizate până la sânge de către cei care o urmăresc. Fiica lui Petre Roman este criticată și pentru aspectul ei fizic, despre care oamenii au avut ceva de comentat. Faptul că nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate îi determină pe cei care nu au altceva mai bun decât să îi adresese cuvinte jignitoare.

De asemenea, Oana Roman a fost anunțată că există chiar și un grup în care oamenii discută despre ea și despre ceea ce face ea, frecvent. Persoanele care fac parte din acest grup nu au prea multe lucruri bune de zis despre ea, iar jignirile au continuat și dincolo de grupul cu pricina, iar de la un timp, vedeta a început să primească din ce în ce mai multe mesaje în care oamenii o jignesc.

Având în vedere tot hate-ul din mediul online de care a avut parte în ultimult timp, partenera de viață a lui Marius Elisei a decis să le transmită tuturor celor care au vorbit-o de rău că hărțuirea verbală este o faptă penală și că dacă vor continua în felul acesta, va depune o plângere împotriva. În plus, ea a zis că acei oameni nu se simt deloc importanți și în felul acesta reușesc să iasă în evidență în fața celor care îi cunosc, pe rețelele sociale.

Sursa foto (c): Oana Roman/InstaStory

“Îmi semnalează diverse persoane că există nu știu ce grup unde se discută despre mine urât și că ar trebui să iau măsuri. Ideea este următoarea: ei știu cine sunt eu? Da, toți, că de aceea discută despre mine.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

Eu știu cine sunt ei? Nu. Și nici nu mă interesează. Ieșiți pe stradă și 9 din 10 persoane măcar au auzit de mine. Așa a fost să fie. Nu e mereu ușor însă să trăiești așa. Alții își doresc să îi cunoască mai mult decât vecinii de bloc și colegii de serviciu și nu prea reușesc. Și pentru că nu se simt îndeajuns de importanți stau și trăiesc viețile altora cheltuind timp prețios pe care nu-l vor mai recupera vreodată.”, a notat Oana Roman, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2022 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.