Bianca Drăgușanu a fost mereu asumată și încă este. De curând, într-un interviu pe care l-a acordat, a vorbit despre partenera de viață a lui Alex Velea. Iată ce a declarat diva despre Antonia!

Bianca Drăgușanu, asumată în ceea ce o privește pe Antonia

În toate interviurile pe care Bianca Drăgușanu le-a acordat, de-a lungul timpului, aceasta a încercat să fie cât mai sinceră cu putință și să nu evite sub nicio formă răspunsurile pe care oamenii le așteptau cu mare interes. De exemplu, a fost întrebată cum reușește să se mențină în formă, iar ea a precizat că sunt multe lucruri pe care le face, unul dintre ele fiind legat de somn.Vedeta încearcă să doarmă în jur de 7-8 ore pe noapte, nu consumă băuturi acidulate și nici alcoolice, în felul acesta ținând celulita sub control.

De asemenea, le-a sfătuit pe femeile care își doresc un trup tras prin inel să nu se înfomoteze, aceasta fiind din punctul ei de vedere cea mai mare greșeală, pentru că distruge multe celule din corp și să țină regim alimentar doar la recomandarea medicului.

Mai apoi, Bianca Drăgușanu a precizat faptul că ea nu a avut norocul Antoniei să fie perfectă din naștere, ci a fost nevoită să facă tot felul de intervenții, pentru a se simți bine în propria piele. Diva este de părere că a făcut niște sacrificii, dar nu regretă nimic, ci mai degrabă se bucură pentru faptul că a avut noroc de doctori buni. Ea respectă femeile naturale și și-ar fi dorit să facă și ea parte din acea categorie, doar că nu arăta cum voia, așa că a văzut operațiile drept cea mai bună soluție în acest caz.

„Eu n-am avut norocul Antoniei, de exemplu, care e naturală, de la Dumnezeu, are năsucul perfect, ochișorii. Eu m-am operat. Sunt niște sacrificii, am avut noroc de doctori buni. Acum sunt cum vreau eu. Înainte nu eram cum îmi doream. Despre asta vorbesc, eu apreciez femeile naturale și tot respectul din partea mea. Eu sunt un om foarte asumat și dacă eu consider că îmi stă bine cu ceva, am să insist pe acel lucru”, a declarat Bianca Drăgușanu, conform spectacola.ro.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iunie 2023 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.