Oana Roman este o mamă devotată și demonstrează lucrul acestea ori de câte ori are ocazia. Recent, le-a povestit internauților despre felul în care își susține fiica atât în ceea ce privește școala, cât și în ceea ce privește toate activitățile pe care Isa le are în afara orelor.

Oana Roman dovește din nou că este o mamă devotată

În urmă cu puțin timp, Oana Roman a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, pentru a păstra legătura cu fanii ei și pentru a le oferi răspunsuri sincere pentru întrebările sincere pe care le au pentru ea. Ei bine, una dintre ele a fost legată de susținerea pe care i-o oferă fiicei sale. Cineva a vrut să afle chiar de la ea dacă este o mamă exigentă și dacă fiica ei se descurcă bine la școală. Răspunsul său nu a întârziat să apară, iar Oana Roman a explicat faptul că nu pune deloc presiune pe Isa, deoarece nu crede în faptul că oamenii cei mai deștepți sunt cei care obțin zece pe linie.

„Se descurcă foarte bine (n.r.: la școală), nu pun deloc presiune, pentru că nu cred că cei mai deștepți oameni sunt cei cu 10 pe linie și nici nu cred că cei cu 10 pe linie au viitorul asigurat și vor avea cariere strălucite”, le-a povestit Oana Roman fanilor ei, de pe Instagram.

Având în vedere cele declarate anterior, partenera de viață a lui Marius Elisei își dorește ca fiica ei să acumuleze cât mai cunoștințe, nu să învețe lecțiile pe dinafară, pentru că este conștientă de faptul, că într-un timp foarte scurt le va uita așa cum le-a și reținut. Mai mult de atât, vedeta a spus că își îndeamnă mereu copilul să pună întrebări, atunci când nu îi este ceva clar și o sfătuiește să fie atentă in clasă, să prindă de acolo cât mai multe informații, pentru că acest lucru o va ajuta enorm.

„O îndemn să acumuleze cunoștințe, nu doar să învețe pe dinafară informații pe care le va uita. O îndemn să pună întrebări, să vrea să afle lucruri, să fie atentă în clasă și să prindă în clasă lecțiile”, a mai povestit vedeta.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Oana Roman pune mare accent și pe activitățile extrașcolare pe care le face Isa. Fiica lui Petre Roman a spus desprea cea mică faptul că face înot, iar că în perioada următoare se va reapuca de tenis sau, cine știe, poate se va orienta spre desen sau spre pictură. Rămâne la alegerea sa ce anume își dorește să facă, mama ei nu dorește decât să o ajute să se reorienteze către ceea ce iubește cu adevărat.

„Are activități extrașcolare: face înot și va începe din nou să meargă la tenis sau poate ore de desen și pictură”, a adăugat Oana Roman.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.