Oana Roman nu se lasă doborâtă de momentele grele din viața sa, indiferent de care ar fi natura lor. Recent, vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu Marius Elisei pe care încearcă de mai bine de zece ani să o păstreze sănătoasă, chiar dacă nu îi iese de fiecare dată.

Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei

Oana Roman și-a surprins de fiecare dată admiratorii ei de pe rețelele sociale cu toată sinceritatea de care a dat dovadă. Indiferent de subiectul pe care l-ar aborda, partenera de viață a lui Marius Elisei spune mereu tot ceea ce are pe suflet, cu riscul de a-i deranja pe urmăritorii ei. Preferă de fiecare dată să spună adevărul trist, ci nu o minciună frumoasă cu scopul de a-i proteja.

În ultima vreme, vedeta trece prin niște stări și situații care au pus-o serios la încercare. Facturile mari la energia electrică, prețurile crescute la alimente, problemele de sănătate pe care Mioara Roman, femeia care a adus-o pe lume le are, dar și multe alte probleme mai mici au făcut-o să își deschidă inima în fața oamenilor. Fiica lui Petre Roman și-a spus oful pe Instagram, acolo unde este activă și unde este urmărită de oameni. Vedeta este foarte enervată de faptul că trebuie să scoată o mulțime de bani din buzunar pentru energia electrică, tocmai de aceea s-a gândit să își vândă casa pe care o consideră prea mare și să se mute într-una modestă.

Mai mult de atât, Oana Roman a adus în discuție și relația pe care o are cu Marius Elisei. Vedeta a spus că face eforturi considerabile de mai bine de zece ani, pentru a rămâne împreună, uniți la bine și la greu. Crede că a face acest lucru reprezintă o misiune zilnică, deloc ușoară, dar care ajută la ținerea unei familii împreună. În plus, este convinsă că oamenii care vor să îi facă pe ceilalți să pară că sunt fericiți în fiecare zi, nu sunt deloc așa. Cel mai important este că, la finalul zilei, nu adorm supărați unul pe altul, în ciuda obstacolelor pe care le-au avut de traversat.

‘’De aproape 10 ani ma strădui sa ne ținem aproape și împreună. A ține o familie împreună mai ales cu multele griji ale vieții și anilor, este o misiune zilnică și deloc ușoară. Nu va uitați la cei care va fac sa credeți ca ei sunt absolut fericiți în fiecare zi. Tocmai aceia au probabil cele mai multe probleme. Eu încă ma strădui și deși în unele zile pare imposibil de greu, eu nu mă las. Sa nu va lăsați nici voi!’’, a povestit Oana Roman, în mediul online.

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.