Oana Roman a vorbit recent, în cadrul unui interviu, despre creșterea prețurilor la alimente și facturile la energie electrică pe care a fost nevoită să le plătească în ultima vreme și care din punctul ei de vedere sunt mult prea mari. De asemenea, ea a luat în considerare și ideea de a-și vinde casa și de a se muta într-o alta, unde costurile ar fi mult mai mici.

Oana Roman, nemulțumită de creșterea prețurilor și de facturi

Oana Roman a făcut câteva postări legate de facturile mărite la energie electrică. Din punctul ei de vedere, sumele de bani pe care oamenii sunt nevoiți să le scoată din buzunar în această perioadă reprezintă o bătaie de joc. Ea este genul de persoană care trimite indexul la timp, face calcule și plătește la termen, dar cu toate acestea se trezește cu facturi de milioane venite din partea furnizorilor.

„Își bat joc. Eu trimit indexul în fiecare lună, tocmai pentru ca să nu existe regularizările pe care să și le inventeze ei. De ceva vreme, eu trimit indexul și ei trimit o factură, după care îi fac storno, o pun pe zero. Luna viitoare îmi vine pe 2 luni, de 2-3 ori prețul. Mi se pare o bătaie de joc incredibilă.”, a declarat Oana Roman, pentru fanatik.ro.

Partenera de viață a lui Marius Elisei nu s-a putut opri aici și a spus că facturile vin dublu față de cum veneau în trecut, ceea ce nu i se pare normal deloc. Având în vedere faptul că ea nu consumă mult curent, nu crede că ar trebui să fie nevoită să plătească atât de mult. Chiar dacă are o casă mare, a învățat de la tatăl ei să dea importanță sustenabilității, încă de pe vremea când era doar un copil, pentru că nicio resursă de pe acest pământ nu este infinită. A consumat responsabil, dar asta nu înseamnă că a fosrt scutită de facturile mari, iar asta a scos din sărite.

„Nu este vorba de sume, este vorba de faptul că își bat joc. Oricum este dublu și față de cât era. Am văzut că sunt niște cazuri cu niște zeci de milioane, eu încă nu sunt în situația asta, dar oricum este mult mai mult față de cât era. Și eu nu consum aberant, niciodată nu am făcut-o. Deși eu am o casă foarte mare. Pe noi tata, din anii `80, ne-a învățat că… nu pe ideea de economie pentru bani, pe ideea de sustenabilitate. Nicio resursă pe pâmântul ăsta nu este infinită. Deci, trebuie să consumăm cu măsură din toate: din apă, din gaze, din curent. Nu în sensul să stăm în frig și în întuneric, dar că trebuie să consumăm responsabil. Dar una este să consumi responsabil și alta este să își bată ăștia joc. Ca să ce… ca să își ia ei mai multe avioane.”, a mai zis vedeta pentru sursa citată.

Citeste si:
Cum să-ți planifici lista de cumpărături pentru o dietă...
Cum să-ți planifici lista de...

Vedeta a recunoscut că și ea este afectată de creșterea prețurilor la alimente și a spus că nu doar ea se află în această situație și că este vorba despre 99% din populație. De asemenea, partenera de viață a lui Marius Elisei a atras atenția asupra faptului că acest lucru nu se întâmplă numai la noi în țară, iar din această cauză a luat serios în considerare ideea de a-și pune casa la vânzare, pentru că este prea mari și să se mute într-una mai mică. Vedeta se gândește și la cât de greu o duc cei care trăiesc din pensie sau din salariul minim pe economie, fiind conștientă că în cazul lor situația este una și mai delicată.

„Există cineva care nu este afectat? 99% din populație este afectată de chestia asta. Și nu numai la noi. Și ce o să facem? Eu mă gândesc foarte serios că am o casă care a devenit prea mare și că poate ar fi bine să stau în una mai mică. Oamenii ăia care trăiesc din pensie și din salariul minim? Ăia ce fac? Ce fac la propriu. O să murim toți de foame pentru că vor unii să se îmbogățească? În`89 oamenii au ieșit în stradă de frig și de foame.”, a adăugat ea.

Citeste si:
Andreea Bălan, fără acces în propria casă. Cum a ajuns în această...
Andreea Bălan, fără acces în...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.