Deși procesul de divorț nu s-a finalizat încă, Reghecampf a dat-o din nou în judecată pe fosta lui soție, deschizându-i noi procese.

După o despărțire tumultoasă în 2021, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se găsesc în mijlocul unui proces de divorț care pare că nu se va încheia prea curând. Deși au ales drumuri separate încă din anul trecut, cei doi nu au finalizat încă formalitățile legale ale separarea lor. Mai mult, această ruptură a adus la lumină și alte dispute, inclusiv procese pe care antrenorul de fotbal le-a intentat impresarei.

Laurențiu Reghecampf a inițiat procesul de divorț în octombrie 2021, punând capăt unei căsnicii care a durat 15 ani. Această separare a fost însoțită de acuzații și scandaluri, cu Anamaria Prodan acuzându-l pe fostul ei soț că ar fi furat bani și bunuri din propria lor locuință. Deși procesul de divorț este în desfășurare, pare să nu fie singura dispută între cei doi. Reghecampf a intentat și alte procese Anamariei Prodan, inclusiv pentru defăimare, iar unul dintre obiectivele sale pare să fie restricționarea aparițiilor fiului lor, Laurențiu Jr, în mass-media, fie că este vorba despre filme sau emisiuni de televiziune.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2024 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.