Oprah Winfrey, La Toya Jackson, Paula Abdul, Viola Davis si P. Diddy sunt cateva dintre vedetele americane care si-au exprimat regretul, pe retelele de socializare, dupa moartea lui Bobbi Kristina Brown, fiica artistei americane Whitney Houston, care a decedat duminica, la varsta de 22 de ani.

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cantarete americane Whitney Houston si a rapperului Bobby Brown, a murit la varsta de 22 de ani, pe 26 iulie, la un centru de ingrijiri paliative - Peachtree Hospice - din Duluth, o suburbie a orasului Atlanta, informeaza ibtimes.co.uk.

Bobby Kristina Brown a fost gasita in stare de inconstienta in cada din sala ei de baie, cu fata in jos, de iubitul ei si un prieten comun, pe 31 ianuarie. Bobbi Kristina a fost plasata atunci in coma indusa, iar unii dintre membrii familiei sale spun ca medicii au diagnosticat-o ulterior cu leziuni cerebrale ireversibile. A fost transferata de familia sa intr-un centru de ingrijiri paliative pe 24 iunie.

"Bobbi Kristina Brown a murit duminica, 26 iulie 2015, in prezenta familiei sale. Este in sfarsit linistita, in bratele Domnului. Vrem sa multumim inca o data tuturor acelora care ne-au transmis multa iubire si sprijin in aceste ultime luni", se afirma in comunicatul de presa oficial emis de familia Houston.

Pagina de Facebook dedicata cantaretei Whitney Houston a adus un tribut fiicei sale, publicand o fotografie alb-negru care o prezinta pe Bobbi Kristina alaturi de mama ei.

Fiica artistei Whitney Houston a murit la 22 de ani

Numeroase vedete din industria de divertisment americana si-au exprimat la randul lor regretul fata de moartea lui Bobbi Kristina prin intermediul unor mesaje publicate pe retelele de socializare.

"Pace, in sfarsit, pentru Bobbi Kristina!", a scris pe Twitter celebra prezentatoare si realizatoare de televiziune Oprah Winfrey. "Odihneste-te in pace, Bobbi Kristina. Am avut sansa de a te cunoaste si de a iesi impreuna cu tine in oras. Nu te voi uita niciodata. Sunt atat de trista", a declarat modelul Kylie Jenner.

"A fost prinsa in plasa celebritatii inca de cand a venit pe lume. 22 de ani. Un sfarsit trist. Fie ca sora noastra sa aiba parte de pace de acum inainte", a scris la randul ei pe Twitter regizoarea Ava DuVernay. "E atat de trist! Inima mea e alaturi de Bobbi Kristina si de familiile Brown si Houston. Odihneste-te in pace, Bobbi Kristina. Te vom iubi intotdeauna", a declarat cantareata La Toya Jackson.

Citeste si:
Prințul Harry și Oprah Winfrey continuă documentarul!
Prințul Harry și Oprah...

"Sufletul meu e foarte trist. Odihneste-te in pace alaturi de mama ta, Bobbi Kristina. Rugaciunile mele se indreapta acum spre familiile Brown si Houston", a spus cantareata Missy Elliott. Si actrita Vivica A. Fox a publicat un mesaj de condoleante pe Twitter: "Odihneste-te in pace, Bobbi Kristina. Condoleante sincere pentru tatal tau, Bobby Brown, si bunica ta, Cissy Houston. Ne vei lipsi tuturor, draga noastra!".

"Sunt profund intristata de moartea lui Bobbi Kristina. Ma simt extrem de norocoasa ca am cunoscut-o pe mama ta, una dintre sursele mele de inspiratie. Odihniti-va impreuna, ingerilor!", a scris pe Twitter cantareata britanica Leona Lewis. "Odihneste-te in rai, Bobbi Kristina!", a declarat actrita Taraji P. Henson, in timp ce rapperul P. Diddy a publicat la randul sau un mesaj asemanator: "Odihneste-te in pace, Bobbi Kristina!".

Citeste si:
Studentul din Iași care și-a amenințat profesorul cu moartea revine...
Studentul din Iași care și-a...

Rapperul Snoop Dogg a publicat si el un mesaj pe platforma Instagram: "Ingerii ajung in rai". "Rugaciunile mele se indreapta acum spre familiile Houston si Brown. Odihneste-te in pace, Bobbi Kristina, alaturi de mama ta, in rai", a scris pe Twitter actrita Viola Davis.

"Sunt profund intristata de vestea mortii lui Bobbi Kristina. Transmit intreaga mea iubire si condoleante din tot sufletul meu familiilor Brown si Houston", a scris cantareata Paula Abdul.

Pe 11 februarie 2012, mama lui Bobbi Kristina, renumita cantareata americana Whitney Houston, a fost descoperita decedata la varsta de 48 de ani intr-o cada din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar cateva ore inainte de a participa la o petrecere organizata cu ocazia premiilor Grammy.

Bobbi Kristina Brown a mostenit averea mamei sale. Iubitul ei, Nick Gordon, a fost acuzat intr-un proces de 10 milioane de dolari, initiat la sfarsitul lunii iunie, ca i-a provocat iubitei sale leziuni cauzatoare de moarte si ca i-a furat o suma mare de bani din cont in timp ce ea se afla in coma, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Nick Gordon, fostul prieten al fiicei lui Whitney Houston, a fost gasi
Nick Gordon, fostul prieten...

Bobbi Kristina Brown era o cantareata aspiranta si a inceput sa cante alaturi de mama ei celebra inca din 1999, cu ocazia single-ului "My Love is Your Love". In 2003, Bobbi Kristina si mama ei au inregistrat un alt duet, "Little Drummer Boy", pentru un album de Craciun. Tatal ei este Bobby Brown, un artist rap si R&B recompensat cu Grammy, care si-a inceput cariera in calitate de solist al grupului New Edition.

Whitney Houston si Bobby Brown au avut o casnicie turbulenta, marcata de numeroase internari in clinici de dezintoxicare. Cei doi artisti au divortat in momentul in care fiica lor avea varsta de 14 ani. Whitney Houston a spus ca mariajul ei de 15 ani cu Bobby Brown, care s-a incheiat in 2007, a fost "alimentat de droguri si alcool".

Relatia lor turbulenta si comportamentele lor adeseori haotice au fost prezentate pe larg intr-un reality show TV intitulat "Being Bobby Brown".
Dupa moartea mamei sale, Bobbi Kristina a fost spitalizata de doua ori, din cauza unor crize de anxietate.

Citeste si:
Ce le sperie pe vedete? Cele mai BIZARE fobii ale celebritatilor
Ce le sperie pe vedete? Cele...

In 2012, Bobbi Kristina a fost acuzata in presa americana ca ar consuma substante ilegale, dupa aparitiile sale controversate in cateva episoade ale reality show-ului "The Houstons: On Our Own", produs si difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viata familiei Houston dupa decesul celebrei cantarete. In acelasi an, Bobbi Kristina a avut o aparitie in calitate de invitat special in "For Better or Worse", un serial TV despre viata cuplurilor casatorite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.