Social 3 Iunie 2020 17:30

Cristi-Mădălin Cerbu, student la Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, care s-a filmat în timp ce își amenința profesorul cu un cuţit, a avut o primă reacţie după ce filmuleţul a ajuns public. Tânărul își cere scuze public și recunoaște că situația creată este una gravă, deşi totul fusese un pamflet. Între timp, conducerea facultăţii a propus exmatricularea acestuia.

După ce filmarea a fost distribuită masiv pe rețelele de socializare, tânărul a publicat un alt material pe Facebook în care mărturisește că intenţia lui nu a fost aceea de a-l omorî pe profesor.

„Aş dori să vorbesc despre articolul ce circula în presă. Îmi pare foarte rău pentru neplăcerile create. Aş dori să îmi cer scuze faţă de universitate şi domnul profesor.

Îmi pare rău că situaţia a degenerat atât de mult, videoclipul a fost considerat de mine un pamflet, dar apoi am realizat că e prea mult, şi situaţia e una gravă.

Aş dori să îmi cer încă odată scuze pentru tot ce am făcut. Nu sunt o astfel de persoană, tot ce am făcut a fost considerată o glumă, dar mi-am dat seama că e prea târziu şi ca situaţia a degenerat.

Îmi pare rău pentru acest lucru şi îmi cer scuze domnului profesor şi universitatii”, a explicat studentul.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Iunie 2020 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.