Social 3 Iunie 2020 16:24

Studentul Cristi-Mădălin Cerbu s-a filmat în timp ce amenință cu moartea un profesor, respectiv pe drd. Abel-Albert Policiuc, de la Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

În filmarea apărută în mediul online se vede cum studentul Cristi-Mădălin Cerbu are un cuțit în mână și îl amenință pe profesor cu moartea: „Sunt un student nedreptățit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc. Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile…, în m… m…! Ai grijă cum te uiți pe temele alea! Știi cum îți taie capul acest obiect?!”, a spus tânărul foarte nervos.

Decanul Facultății de Informatică, conf. univ. dr. Adrian Iftene, a demarat o anchetă și a propus exmatricularea studentului Cristi-Mădălin Cerbu. De asemenea, Drd. Abel-Albert Policiuc, de la Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași, a făcut deja plângere la Poliție.

Profesorul amenințat spune că nu își amintește să fi avut conflicte sau nemulțumiri legat de modul în care i-a evaluat pe studenți la cursuri:„Din filmare, probabil că acesta este un fost student de-al meu. Voi analiza situația, pentru a stabili cum voi proceda. Din ce-mi amintesc, nu am avut conflicte sau nemulțumiri venite din partea studenților mei”, a declarat drd. Abel-Albert Policiuc pentru Cotidianul „Bună Ziua Iași”.

Studentul Facultății de Informatică din Iași, Cristi-Mădălin Cerbu, care a realizat filmul în care face amenințări cu moartea la adresa profesorului Abel-Albert Policiuc, riscă o amendă sau o pedeapsă cuprinsă între trei luni și un an de inchisoare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.