Prinţul Harry şi Oprah Winfrey vor discuta despre documentarul lor dedicat sănătăţii mintale într-o continuare a acelei producţii, au anunţat miercuri reprezentanţii Apple TV+, potrivit cărora serialul iniţial a determinat o creştere cu 25% a numărului de utilizatori ai acestei platforme de streaming, informează Reuters.

Noul show, "The Me You Can't See: A Path Forward", va fi o întrunire virtuală difuzată vineri, la care vor participa experţi în sănătate, celebrităţi şi sportivi, care vor vorbi despre lupta lor cu depresia, schizofrenia şi anxietatea. Apple TV+ a anunţat că documentarul iniţial, în care prinţul Harry a vorbit despre trauma îndelungată resimţită după moartea mamei sale, îngrijorările legate de soţia lui, Meghan, şi reacţiile unor membri ai familiei regale britanice, a determinat o creştere cu 40% a audienţei sale medii săptămânale din Marea Britanie, săptămâna trecută.

Documentarul "The Me You Can't See" a fost de asemenea vizionat pe scară largă în Canada, Australia, Germania, Brazilia şi în alte ţări şi teritorii, au anunţat reprezentanţii platformei de streaming. Proiectul a marcat prima incursiune a prinţului Harry în universul producţiilor de televiziune după ce el şi soţia lui, Meghan, care deţin titlurile de duce şi ducesă de Sussex, au renunţat la drepturile şi îndatoririle lor regale şi s-au mutat în California în 2020.

Retail jobs

Potrivit Apple TV+, la întrunirea de vineri vor participa şi unele dintre personalităţile intervievate în producţia iniţială, inclusiv actriţa Glenn Close, care le va oferi telespectatorilor mai multe detalii despre poveştile de viaţă ale invitaţilor şi sfaturi primite de la experţi în sănătatea mintală. Deocamdată nu se ştie dacă prinţul Harry va face noi dezvăluiri despre lupta lui cu problemele de sănătate mintală în cadrul întrunirii de vineri. AGERPRES.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.