Bobbi Kristina Brown, fiica artistei americane Whitney Houston, a murit la varsta de 22 de ani, duminica, la sase luni dupa ce a suferit leziuni cerebrale ireversibile in urma unui accident petrecut in resedinta sa dintr-o suburbie a orasului Atlanta.

Bobby Kristina Brown, al carei tata este rapperul Bobby Brown, a fost gasita in stare de inconstienta in cada din sala ei de baie, cu fata in jos, de catre iubitul ei si un prieten comun, pe 31 ianuarie. Bobbi Kristina a fost plasata atunci in coma indusa, iar unii dintre membrii familiei sale spun ca medicii au diagnosticat-o ulterior cu leziuni cerebrale ireversibile, scrie MEDIAFAX.

A fost transferata de familia sa intr-un centru de ingrijiri paliative pe 24 iunie, informeaza Reuters.

"Este in sfarsit linistita, in bratele Domnului", a spus familia ei. "Vrem sa multumim inca o data tuturor acelora care ne-au transmis multa iubire si sprijin in aceste ultime luni".

Dupa publicarea acestor informatii in presa americana, mai multe echipe ale unor posturi de televiziune, dar si numerosi fani s-au reunit in Duluth, o suburbie a orasului Atlanta, unde au aprins lumanari in fata centrului de ingrijiri paliative in care a murit Bobby Kristina Brown. Pe 11 februarie 2012, mama lui Bobbi Kristina, renumita cantareata americana Whitney Houston, a fost descoperita decedata la varsta de 48 de ani intr-o cada din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar cateva ore inainte de a participa la o petrecere organizata cu ocazia premiilor Grammy.

Bobbi Kristina Brown a mostenit averea mamei sale. Nick Gordon a fost acuzat intr-un proces de 10 milioane de dolari, initiat la sfarsitul lunii iunie, ca i-a provocat iubitei sale leziuni cauzatoare de moarte si ca i-a furat o suma mare de bani din cont in timp ce ea se afla in coma.

Bobbi Kristina Brown era o cantareata aspiranta si a inceput sa cante alaturi de mama ei celebra inca din 1999, cu ocazia single-ului "My Love is Your Love". In 2003, Bobbi Kristina si mama ei au inregistrat un alt duet, "Little Drummer Boy", pentru un album de Craciun. Tatal ei este Bobby Brown, un artist rap si R&B recompensat cu Grammy, care si-a inceput cariera in calitate de solist al grupului New Edition.

Whitney Houston si Bobby Brown au avut o casnicie turbulenta, marcata de numeroase internari in clinici de dezintoxicare. Cei doi artisti au divortat in momentul in care fiica lor avea varsta de 14 ani. Whitney Houston a spus ca mariajul ei de 15 ani cu Bobby Brown, care s-a incheiat in 2007, a fost "alimentat de droguri si alcool".

Citeste si:
Black Coffee a câștigat premiul Grammy pentru Cel mai bun album de...
Black Coffee a câștigat...

Relatia lor turbulenta si comportamentele lor adeseori haotice au fost prezentate pe larg intr-un reality show TV intitulat "Being Bobby Brown".

Dupa moartea mamei sale, Bobbi Kristina a fost spitalizata de doua ori, din cauza unor crize de anxietate.

In 2012, Bobbi Kristina a fost acuzata in presa americana ca ar consuma substante ilegale, dupa aparitiile sale controversate in cateva episoade ale reality show-ului "The Houstons: On Our Own", produs si difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viata familiei Houston dupa decesul celebrei cantarete. In acelasi an, Bobbi Kristina a avut o aparitie in calitate de invitat special in "For Better or Worse", un serial TV despre viata cuplurilor casatorite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.