Teo deplange intr-un post pe blogul ei starea actuala a telespectatorilor consumatori de cancan ipocriti.

Teo a adoptat o pozitie impotriva oamenilor care deplang starea actuala a televiziunii cu oferta sa de tabloid si scandal, dar in acelasi timp folosesc subiectele respective in conversatiile de zi cu zi.

"Mai nou, in societatile in care ma invart, e o moda: ipocrizia referitoare la televiziune si la raul pe care aceasta il face, il aduce in casele noastre, il impune, chiar. (...) Daca nu te “educa” (de parca scoala sau parintii nu s-ar fi inventat in nomenclatorul de meserii si meniri!), televiziunea nu e buna, cah, improprie copiilor nostri, care se uita la Capatos dupa 11 noaptea. (...) Scrie undeva ca nu putem sa alegem sa inchidem televizorul, sursa de rau fundamental si scarba neputincioasa, in favoarea unei carti recomandate de un prieten mai fericit din punct de vedere cultural? Daca e atata sila in mentalul colectiv, cum se face ca la fiecare colt de strada, statie de tramvai, in fiecare birou nesupravegheat audio-video, se discuta numai despre asta?", declara vedeta.

Se pare ca Teo argumenteaza ca cererea dicteaza oferta canalelor de televizune. In alte cuvinte, publicul este cel care este responsabil pentru nasterea unor "vedete" si "modele" precum Bianca Dragusanu.

"Cum s-a-ntamplat de au tacut vedetele batute, cum e posibil asa ceva, ce rochie de mireasa va purta o diva proaspat ceruta de nevasta, cum de a aparut cutare sau cutare insotita de alt cutare sau cutare? Si s-au pupat, maaaa? Se vorbeste despre televiziune in draci, totusi, ca aici ma apuca pe mine nedumeririle, nimeni nu se mai uita la televizor. (...) E, de unde atata amar de argumente aruncate in discutii lungi pe subiecte mondene, daca nu din televizorul pe care s-a asezat praful, umbrind albul de altadata al macrameului? Sa fie din carti? Din albumele pline de reproduceri? Noi, un popor avid de literatura, o gasim pe Bianca in Coelho?"

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...

In aceasta privinta, Teo se declara de acord cu Mircea Badea.

"Ca asta zicea Mircea, de radeam singura-n fotoliu: daca nimeni, dar stiti ce-i aia, nimeni nu se mai invredniceste sa apese telecomanda, de unde naiba stie toata suflarea cine cu cine, care cu care, de cand, s-au certat, s-au impacat, el i-a promis si nu i-a dat, dar noi stiam, ca, de, asa sunt barbatii"

In concluzie, vedeta de televziune constata ca publicul continua sa consume subiectele care se afla undeva cu mult sub pretentiile lor, dar o face "cu jena".

"Ne uitam la televizor. Desi o facem cu o rusineee, cu o jena, asa, ca si cand am fuma pe-ascuns,in vestiar. Apoi dezbatem, in afara vestiarului, dandu-ne de gol si rosind in obraz. Dar poate nu e numai vina noastra ca procedam astfel. Televiziunea ajunge sa fie contestata, contestabila, fara indoială. Doar ca asa a fost (e adevarat, la alta scara), dintotdeauna"

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

Postarea lui Teo ar putea fi considerata o reactie la declaratiile Mihaelei Radulescu. Coelga de televiziune a vorbit recent despre "tabloidizarea" lui Teo.

Credeti ca Teo are un punct de vedere relevant? Ar trebui sa nu mai consumam stiri de scandal... sau macar sa nu mai fim ipocriti in aceasta privinta?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.