Mihaela Radulescu a avut o saptamana foarte interesanta, lansandu-se in ironii din ce in ce mai subtile.

Intr-o prima instanta, vedeta de televiziune a declarat cu regret ca Teo a trecut printr-un proces de manelizare si tabloidizare, la fel ca toata televizunea din Romania de altfel.

"Am tot asteptat sa se intoarca Teo. Mi-am amintit cate furtuni si patimi a starnit, procedand exact invers decat Tuca – s-a manelizat si a dezamagit un public care-i admira inteligenta. A cucerit in schimb un public care nu-I intelegea glumele destepte, dar ii aprecia invitatii agramati. Cu Teo am ras mult, pe Teo am indragit-o neconditionat, dar lupta pentru nenorocitul de rating a pierdut-o. Sau a eliberat-o, cel putin o vremet”, a spust Mihaela Radulescu, citata de libertatea.ro.

Joi a postat pe Facebook o fotografie in costum de baie, alaturi de un mesaj amuzant, declarand ca vrea sa le "enerveze pe alea urate si destepte".

Imaginea a avut succes incredibil, avand mii de like-uri la mai putin de o ora de la postare. Mai mult, ea a primit peste o suta de share-uri si zeci de like-uri, multi dintre fani fiind de acord cu ea privind mesajul pe care l-a trimis.

"Cand nu mai am nimic interesant de spus, bag o poza dezbracata, ca sa le enervez pe alea urate si destepte, ca devin si ele frumoase cand sunt rele, asa m-a invatat Mirel Curea. Si de ce sa ne batem in idei destepte, cand un abdomen plat face cat o mie de cuvinte grase ?", a spus Mihaela pe Facebook.

Mesajul poarta o dedicatie speciala pentru Mirel Curea, un jurnalist cu care Mihaela Radulescu a purtat mai multe dialoguri ironice. Prin urmare nu credem ca vorbea serios.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.