"Happy Birthday, Mr. President!" este una dintre cele mai sugestive piese cantate vreodata in public, insa de ce a cantat-o Marilyn Monroe aproape in soapta?

Potrivit DailyMail, Marilyn Monroe a intarziat la petrecere organizatata la Madison Square Garden in cinstea presedintelui american, John F. Kennedy. Starea de anxietate si faptul ca a alergat prin culise pentru a gasi usa de acces a lasat-o aproape fara voce pe vedeta.

Astfel, cand in sfarsit a ajuns pe scena, Marilyn Monroe abia mai putea respira si de aceea i-a cantat lui Kenedy "La multi ani" aproape in soapta.

De asemenea, se spune ca vocea ei a fost afectata si de starea de disconfort creata de rochia prea stramta purtata de Marilyn Monroe in acea seara.

Momentul din Madison Square Garden, din 1962, a alimentat zvonurile potrivit carora Kennedy avea o relatie cu frumoasa vedeta, desi nu asta a fost intentia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.