Reprezentantii FBI au scos la iveala mai multe documente din care reiese ca Marilyn Monroe, fratii Kennedy si Frank Sinatra luau parte la orgii sexuale.

Printre barbatii cu care aceasta a avut relatii intime se numarau si fostul presedinte american, John Fitzgerald Kennedy, si fratii acestuia, Ted si Edward, dar si Frank Sinatra ori Sammy Davis junior.

Potrivit documentului FBI, prezentat si in Huffington Post, o femeie in varste de 40 de ani, pe numele ei Jacqueline Hammond, detine informatii cum ca fratii Kennedy, alaturi de celebritati precum Marilyn Monroe si Frank Sinatra, participau impreuna la petreceri sexuale care aveau loc in hotelul Carlyle din New York. Aceste petreceri ar fi fost organizare de prietenii „dubiosi” ai lui Sinatra.

Potrivit raportului FBI, mafia de la acea vreme „vroia sa foloseasca femei, aduse de <asociati ai lui Frank Sinatra> pentru a murdari imaginea familiei Kennedy in New York”, suparati pe lupta pe care acestia o duceau impotriva clanurilor mafiote.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.