Potrivit stilistului ei personal, aceasta a petrecut alaturi de un seful Mafiei, in restaurantul lui Sinatra.

Potrivit ultimelor descoperiri facute de nepotul lui George Masters, stilistul vedetei, actrita si-a petrecut seara in compania lui Sam Giancana, intr-un local al lui Frank Sinatra, scrie The Telegraph.

In timp ce erau impreuna, Giancana i-a spus lui Monroe sa nu isi faca publica aventura cu presedintele John F. Kennedy.

Se spune ca Monroe era indragostita de gangster in acel moment. Urmatoarea zi ea a zburat la casa ei din Los Angeles si a fost gasita moarta in acea noapte. Potrivit autoritatilor, ea s-a sinucis.


In inregistrarile dinaintea mortii sale in 1998, Masters vorbeste despre ultimele zile ale lui Monroe: „In noaptea dinaintea mortii ei, ultima oara cand am vazut-o, era la Lacul Tahoe. Era cu Sam Giancana, capul Mafiei”.

Masters a condus-o pe Monroe acasa pe la 9 seara. Nu a fost niciodata declarat ca Monroe si-a petrecut ultima seara din viata in localul lui Sinatra, desi se stia ca isi petrecuse timpul acolo in ultima vreme.

Giancana, cunoscut ca fiind seful Mafiei, era prieten cu Sinatra. In inregistrari, Masters spune ca moartea lui Monroe este legata de relatia cu Kennedy.

„A fost din cauza fratilor Kennedy. Cred ca de fapt FBI-ul a comis crima”, a declarat el. El sustine de asemenea ca trupul neinsufletit al vedetei a fost mutat dupa ce a murit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.